www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sting


Guest
 Share

Recommended Posts

Artistul britanic Sting va ajunge anul viitor în România, pentru a susține un concert extraordinar pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucureºti, informeazã organizatorii de la Emag!c Entertainment.

 

Spectacolul este inclus în turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, înregistrat alãturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lãutei ºi fost elev al dirijorului român Sergiu Celibidache.

 

De-a lungul cariere solo, dar ºi pe postul de lider al trioului punk The Police, Sting a vândut aproape 100 milioane de albume ºi a fost distins cu 16 premii Grammy. Printre hiturile sale se numãrã “Englishman in New York”, “Fragile”, “Shape of my heart”, “Roxanne”, “Desert Rose”, “Mad about you” ºi “If I ever lose my faith in you”.

 

Albumul “Songs from the Labyrinth” lansat acum doi ani este un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland (1563-1626), pe care Sting l-a descoperit la începutul anilor ’80.

 

“Acum, îmi îndrept toatã atenția cãtre secolul XVI”, spunea artistul, care, pentru acest proiect, a renunțat la chitarã în favoarea lãutei. Alãturi de piesele de pe noul material, Sting va cânta la Bucureºti ºi hituri consacrate, precum “Fields of Gold” sau “Message in a Bottle”, într-o nouã interpretare, în spirit elisabetan, fiind acompaniat de Edin Karamazov.

 

Biletele pentru acest eveniment urmeazã sã fi puse în vânzare în cursul sãptãmânii viitoare, în rețeaua magazinelor Diverta ºi online, pe myticket.ro.

 

 

http://www.cotidianul.ro/sting_aduce_muzic...esti-61237.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.