Guest Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Artistul britanic Sting va ajunge anul viitor în România, pentru a susține un concert extraordinar pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucureºti, informeazã organizatorii de la Emag!c Entertainment. Spectacolul este inclus în turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, înregistrat alãturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lãutei ºi fost elev al dirijorului român Sergiu Celibidache. De-a lungul cariere solo, dar ºi pe postul de lider al trioului punk The Police, Sting a vândut aproape 100 milioane de albume ºi a fost distins cu 16 premii Grammy. Printre hiturile sale se numãrã “Englishman in New York”, “Fragile”, “Shape of my heart”, “Roxanne”, “Desert Rose”, “Mad about you” ºi “If I ever lose my faith in you”. Albumul “Songs from the Labyrinth” lansat acum doi ani este un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland (1563-1626), pe care Sting l-a descoperit la începutul anilor ’80. “Acum, îmi îndrept toatã atenția cãtre secolul XVI”, spunea artistul, care, pentru acest proiect, a renunțat la chitarã în favoarea lãutei. Alãturi de piesele de pe noul material, Sting va cânta la Bucureºti ºi hituri consacrate, precum “Fields of Gold” sau “Message in a Bottle”, într-o nouã interpretare, în spirit elisabetan, fiind acompaniat de Edin Karamazov. Biletele pentru acest eveniment urmeazã sã fi puse în vânzare în cursul sãptãmânii viitoare, în rețeaua magazinelor Diverta ºi online, pe myticket.ro. http://www.cotidianul.ro/sting_aduce_muzic...esti-61237.html
apocalipsa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 cand o sa vina cu Police o sa ma duc si eu la Sting.
Guest gonzo Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 stie cineva mai multe date europene? sau daca ajunge si la budapesta?
gicacontra Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 (edited) Sa speram ca biletele vor fi cat de cat ieftine cand o sa vina cu Police o sa ma duc si eu la Sting. Poate totusi canta si vreo piesa Police, hai ca merita vazut Edited October 17, 2008 by gicacontra
gadjo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 (edited) nu m-ar deranja sa-l vad pe Sting.. cum te inscrii la concurs? edit: m-am lamurit. caut zilele astea factura Edited January 15, 2009 by gadjo
tatal Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 stie cineva mai multe date europene?sau daca ajunge si la budapesta? Stiu sigur ca pe data de 8.02 este la Belgrad.
Recommended Posts