www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KING DIAMOND - 17 mai 2006 - Bucuresti


Guest Cattani

Recommended Posts

Guest seraphx

si kestia asta e oficiala? , daca da sa dea cineva un link ceva.. catre siteu care spune kestia asta... ca pana acu s`au auzit destule zvonuri ( ca vin judas etc.. )

Link to comment
Share on other sites

Guest seraphx

ok.. am observat ca e goala.. .dar daca e goala asta nu inseamna .. ca o sa si vina.., eu am facut decat o observatie , nu am acuzat p nimeni .. , m`as bucura sa`i vad p king diamond aci

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Cattani

# 666 bilete

 

Pentru concertul de la Bucuresti al trupei KING DIAMOND (17 mai 2006) vor fi puse la vanzare doar ... 666 de bilete. Pretul unui bilet va fi de 55 lei. Precomenzile/rezervarile se pot face la adresele sales@promusicprod.ro sau la bilete@krudd.ro, incepand cu data de 16 ianuarie.

Precomenzile/rezervarile se vor face dupa urmatoarea "schema":

 

Nume:

Prenume:

Adresa de e-mail:

Nr de telefon:

Nr de bilete solicitate:

Adresa de domiciliu (unde urmeaza sa fie livrate, cu plata ramburs, biletele):

 

Plata se va face ramburs, taxele postale, in valoare de 5 lei, adaugandu-se la pretul biletului.

 

 

# DESPRE SHOW...

 

KING DIAMOND n-a mai fost in turneu in Europa de mai bine de trei ani. Datorita acestei pauze indelungate - formatia a concertat doar in SUA - curiozitatea creste. El a declarat, intr-un interviu acordat revistei Maximum Rock (nr. 17/ianuarie 2006), urmatoarele:

"Am planuit un turneu european si cred ca toate datele sunt deja confirmate. Vom porni la drum la jumatatea lui aprilie si va dura noua saptamani. Suna foarte promitator; un turneu lung si bun. Turneul de anul acesta din State a fost probabil cel mai bun turneu american pe care l-am avut vreodata. Show-ul, productia, totul a iesit excelent. Cred ca n-am avut niciodata reactii atat de bune din partea fanilor. Si este exact acelasi show pe care il vom aduce cu noi si in turneul european."

 

Cattani

=============

from Acta Mediacom www.krudd.ro

==============================

# HELLOWEEN & support bands - Bucuresti * Sala Polivalenta * 28 ian 2006

# KING DIAMOND & support bands - Bucuresti * 17 mai 2006

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Cattani

* Bilete

 

Cele 666 de bilete (pret: 55 lei/bilet) s-au epuizat!!! Biletele vor iesi de la tipar saptamana viitoare, iar in maxim 2 saptamani vor ajunge la cei care le-au solicitat.

Reamintim ca, respectivele bilete n-au fost puse la vanzare in magazine de specialitate sau la distribuitori individuali. Acestea au putut fi comandate doar la adresele de mail ale organizatorilor (sales@promusicprod.ro sau acta.mediacom@gmail.com).

 

* Precizari!!!!:

- Bucurestenii care au comandat bilete la pretul de 55 lei - 80% din rezervari - vor fi anuntati printr-un e-mail de data si locul de unde vor putea ridica biletele, undeva in Bucuresti. Astfel, se va evita plata unor taxe postale sau eventuale probleme cu posta. Argument: ACTA MEDIACOM - firma co-producatoare a concertului - are sediul in Bucuresti.

- Clujenii care au facut comenzi isi vor putea ridica biletele la "Rock Party"-ul din Club King. Argument: PROMUSIC PROD - firma co-producatoare a concertului - are sediul in Cluj Napoca.

- Cei din alte localitati vor primi biletele la adresa indicata in comanda.

 

 

* Suplimentarea numarului de bilete

 

Solicitarile pentru bilete au fost mult mai mari decat cifra pe care o convenisem initial. Cu acceptul managerului trupei KING DIAMOND am decis suplimentarea numarului de bilete. Pretul acestora va fi de 65 lei. Peste 2 saptamani acestea vor fi distribuite si in tara, la unele magazine si distribuitori individuali cu care am mai lucra.

Pentru mai multa siguranta puteti comanda bilete la pretul de 65 lei la una dintre adresele de mail sales@promusicprod.ro sau acta.mediacom@gmail.com (ATENTIE! Va rugam ca aceeasi persoana sa NU comande bilete la ambele adrese, ptr a evita unele probleme legate de confirmarea rezervarii).

In ziua concertului pretul biletelor va fi de 75 lei!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Cattani

# MAREA "RECUPERARE" - episoadele 1+2

 

Toate persoanele care au comandat/rezervat bilete la concertul KING DIAMOND (17.05.2006, Sala Agronomia, Bucuresti, ora 19:00; in deschidere Thunderbolt si Griffin), sa fie pe faza!!!

Biletele au fost trimise prin posta, la adresele indicate in e-mail-urile prin care s-a facut rezervarea. Plata se face ramburs.

 

Exceptia de la aceasta regula se va aplica in cazul biletelor comandate de persoane din Cluj Napoca si Bucuresti. Clujenii si bucurestenii vor putea ridica biletele in "episoade"...

 

Episodul 1

- Cluj Napoca, marti, 11.04.2006, incepand cu ora 21:00, la concertul KOROZY/SHADOWSAIL (intrare 8 lei) din Club King//persoana de contact: Nelu Brindusan

- Bucuresti, marti, 11.04.2006, intre orele 18:00-20:00, in Club A (str. Blanari), la concertul Cri-Gri (intrare libera)// persoana de contact: Cattani

 

Episodul 2

- Bucuresti, miercuri, 12.04.2006, intre orele 18:00-23:00, in Club A (str. Blanari), la concertul KOROZY/HATHOR/KRATOS/CODE RED (intrare 12 lei)// persoana de contact: Cattani

 

Vor urma si alte "episoade", care vor fi anuntate tot prin e-mail sau pe forumuri!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.