Guest Bodo Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hello Membru nou aici :-PNu am stiut unde sa ma prezint,presupun ca aici e bine Deci,chitarist "fresh",fac chitara de vr'o 3-4 luni. Am o chitara acustica Hohner,la care stiu cateva melodii (Andrii Popa,Eu Beu,Focul vanat(ducu bertzi),Wake me up when september ends,Boulevard of broken dreams,Time of your life(astea 3 de la GreenDay) viata complicata de la pasarea colibri,daca ploaia s'ar opri de la cargo,si inca cateva de la ada milea(oaia mica,colind horror2,mici si multi). Sunt de pe langa constanta (navodari) si am gasit forumu' pe gogu' Nu stiu prea multe,dar sper ca impreuna cu voi sa invat mai multe Sper ca am postat unde trebuie super forumul,numa' bine ;-)
hades Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Bun venit! Speram ca acest forum iti va fi de folos si poate aici vei avea parte de chestii pe care nu le gasesti in alte parti. Informatii pentru incepatori sunt multe pe acest forum, asa ca apuca`te de cautat iar de nu gasesti sau nu ti se potriveste ceva intreaba. Spor la cantat!
spiritul Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hello Membru nou aici :-PNu am stiut unde sa ma prezint,presupun ca aici e bine Deci,chitarist "fresh",fac chitara de vr'o 3-4 luni. Am o chitara acustica Hohner,la care stiu cateva melodii (Andrii Popa,Eu Beu,Focul vanat(ducu bertzi),Wake me up when september ends,Boulevard of broken dreams,Time of your life(astea 3 de la GreenDay) viata complicata de la pasarea colibri,daca ploaia s'ar opri de la cargo,si inca cateva de la ada milea(oaia mica,colind horror2,mici si multi). Sunt de pe langa constanta (navodari) si am gasit forumu' pe gogu' Nu stiu prea multe,dar sper ca impreuna cu voi sa invat mai multe Sper ca am postat unde trebuie super forumul,numa' bine ;-) Salutare Ai putea incerca sa copiezi postul de aici si in topicul asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=349 Bafta!
Guest Bodo Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Thanks for the reply's ;-) La 15 ani cat am eu nu prea cant cine stie ce,da presupun ca e un inceput bun Numa' bine :)
hades Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 nimeni nu e nascut invatat si e bine ca te apuci de cantat la varsta asta.
Recommended Posts