www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mozart Rocks!


Guest david alex

Recommended Posts

Guest david alex

Samnbata 11 octombrie,orele 19 sala radio, str g-ral Berthetol, nr 60-64, Bucuresti

Intrarea in sala in baza invitatiei cu locuri rezervate se face pana la ora 18:45, apoi intrarea e libera!!!

 

Orchesra nationala Radio

Dirijor:tiberiu soare

 

Se va canta Haenel, Mozart, Jeff beck,Bach,Sartori,Strauss,Bizet,Hendrix,Mozart,Brian May, Tchaikovsky,Yngwe Malmsteen,Bethoveen,Steve Vai,Shostakovich,Lucio Dalla,Brahms,Pink Floyd. Exact in ordinea asta.

 

Chitaristi: Horea Crisovan,Remus Carteleanu,Alexandru Cotoi,Cezar Popescu,Calin Grigorescu, Dan ionescu.

Percutie: Andrei Ilie

Bass: Adrian Ciuplea

 

Ne vedem acolo :)

Link to comment
Share on other sites

Repertoriul nu este numai Mozart...se va auzi si Bach, Sostakovici, Brahms, Bizet, Malmsteen, Beck, Vai, May...ce conteaza daca domnii chitaristi au sau nu studii de specialitate...adica lu' ingvei i-a trebuit vreun Conservator ca sa scoata Concerto for electric guitar and Orchestra?

Dupa ce ca astfel de manifestari sunt rare, mai si avem pretentii...anyway, eu m-am "intemeiat" cu o invitatie, asa ca ne vedem in sala!

Link to comment
Share on other sites

suna f tare chiar daca nu-s pe gen ... dar suna interesant rau, si Slow Migration sa stii ca nu te inteleg de ce tre sa judeci asa ca daca are sau nu conservatorul ... adik ce nu exista talente? exista numai oameni care fac conservatorul? poate sunt oameni care au invatzat singuri sau de la prieteni si au ajuns buni pt ca au facut ceva ce le place cu adevarat nu pt ca fac conservatorul. E adevarat la conservator invetzi f multe dar multi il fac ca sa aibe o facultate nu ca sa ajunga muzicieni, pana la urma suntem in Romania si ce e mai de valoare aici? Banul ... asa ca poate ca acesti artisti care vin sa interpreteze aceste compozitii nu au facut conservatorul dar stiu sa cante si vin pt ca le place chestia asta nu pt bani sau altceva si merita tot respectul, dar poate ma insel ...

Link to comment
Share on other sites

Deci...slab de tot nene. Chitaristii de aseara probabil ca isi fac treaba bine la formatiile cu care canta, dar au fost total depasiti de nivelul competitional care se impunea la un asemenea concert. Exceptia pozitiva a fost Dan Ionescu, care din repertoriul clasic a cantat doar "Eine kleine nacht musik" si a facut-o foarte bine, cu interventii originale cu bun simt si cu un ton de chitara care il decupa de orchestra dar care ramanea in acceasi poveste. In rest...sa auzim de bine!

Link to comment
Share on other sites

Nu este neaparat un "nivel competitional". In ce sens "au fost total depasiti"?

S-a cantat numai Mozart? :)

S-a cantat din mai multi clasici, dar s-a cantat destul de neinteresant. Depasiti...au fost in sensul ca nu au putut sa se ridice la nivelul Orchestrei Nationale Radio, nici interpretativ si nici artistic...parerea mea.

Edited by gogi.rust
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.