alex_xero Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 stie cineva unde pot gasii si eu o rama de humbucker culoare crem? sunt toate la fel ca dimensiuni? sau exista mai multe feluri?
dani Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 in romania nush daca ai sa gasesti:( nici macar neagra...apoi crem. gasesti pe thomann asha ceva:) eu am nimerit 2 care erau diferite ca marime asha ca se poate sa fie si diferite:) numai bine...Dani
Danz Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 stie cineva unde pot gasii si eu o rama de humbucker culoare crem? sunt toate la fel ca dimensiuni? sau exista mai multe feluri? Incearca , cu incredere, aici Eu tocmai am primit o comanda de la ei si sunt foarte multumit. Bafta.
ovi_gm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Incearca , cu incredere, aici Eu tocmai am primit o comanda de la ei si sunt foarte multumit. Bafta. Deci magazinul asta nu il recomand nimanui. Eu am vrut sa cumpar un Epiphone de la ei si dupa ce am dat comanda au crescut pretul cu 180 de lei. Bineinteles ca nu m-a anuntat nimeni desi factura urma sa imi fie trimisa la pretul modificat. Despre nesimtirea si lipsa de interes a celor cu care am discutat, inclusiv directorul, nu mai vorbesc. Asa ca... faceti cumparaturi de aici numai daca este ultima optiune pe care o aveti.
Recommended Posts