apocalipsa Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 de asemenea ma intereseaza lungimea optima daca exista asa ceva, si daca faceti diferente intre cablurile de studio si cele pe care le folositi pe scena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 tot ce pot sa-ti zic e ca fender preety much sucks.i'm not really satisfied. in schimb iti pot recomada klotz.cred ca la ce se gaseste in tara asta, klotz sunt cele mai bune.ce-i drept, n-am fost prin buc. sa vad ce cabluri se gasesc p-acolo da oricum , it's way over proel ,fender si chestiile alea carliontzate.si d'addario cred ca sunt mai bune decat fender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 sustin topicu asta...chiar eram curios cat afecteaza un cablu sunetul in general, si ce tipuri de cabluri exista, care sunt diferentele, avantaje, etc...so, care stie sa scuipe informatia aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 iata cateva threaduri pe acelasi subiect : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2067&hl=cabluri (f misto ) http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2343&hl=cabluri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrei_T Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Dupa parerea mea cordial este cel mai bun dintre cele mentionate de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Nu folositi aceleasi cabluri in studio ca pe scena si ca la repetitii. Eu mi-am facut separate acum cabluri. In studio in principiu nu faceti economie, iar daca au cabluri, folositi-le pe cele de acolo. Pe scena trebuie sunet cat mai bun, dar nu cred ca ne permitem sa dam 40$/metru de cablu. Eu tin doua ElectroVolturi pentru scena. La repetitii folosesc un carliontat si un proel. Nici astea nu-s proaste da se simte diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Eu am avut multa experienta cu cabluri proaste, d-alea carliontate, d-alea de microfon, d-alea gasite prin gunoaile din sala de repetitii shi zic ca merita o investitie in cabluri bune. Acuma am 3 cabluri proel de 10m cu mufe aurite shi is foarte multumit de ele, nu bazaie, nu distorsoneaza shi se aud clar toate frecventele. Le folosesc la repetitii dar as canta cu ele in orice conditii numa da as ajunge la inregistrat in ceva studio jmecher as intreba daca nu au ei cabluri mai bune, dar live sub nici o forma nu aj canta pe cablele alcuiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts