Guest kknaru Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 am reusit sa-mi instalez pan' la urma noua placa CREATIVE SB AUDIGY SB0570 dar acu sa vezi belea nu se aude nimic cand bag kitara! prima data cand am bagat-o se auzea dar dupa ce am restartat....sufletu am bagat apoi un mic sa vad daca e de la placa si merge! ma gandeam ca ar fi de la doze (desi sunt seymour duncan) si ca mi-ar trebui un preamp dar ma rog macar acolo o fasaiala mica ar fi trebuit sa se auda....ca deh prima data s-a auzit help me pls nu ma lasati sa mor asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 nu baga chitara direct in calc. trece-o prin multiefect sau pedala, dupa care in line-in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigMac Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Intrarea de microfon de pe soundcard are o impedanta foarte mica - <2 Kohmi. Conecteaza chitara la Line In, ca are impedanta mai mare - ~50Kohmi. Foloseste un jack stereo pt. Line In! Apoi ar trebui sa-ti faci un buffer. edit: daca ai multiefect, faci cum a zis Red One. Edited January 7, 2006 by BigMac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kknaru Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 am rezolvat mai, banuiesc ca e cablul mufat ca draq pt ca ba se aude ba nu se aude! cat despre buffer l-as face cu cea mai mare placere dar tu vorbesti sf-uri acolo pt mine care nu am lipit in viata mea doua fire!ma rog am inteles ca trebuie tranzistoru ala dar in rest....ce mai trebuie spus asa pe puncte 1,2 ,3 gracias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 threadul asta e inutil. l-ai deschis sa ne povestesti ca ti s-a rupt cablul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts