Fenrir Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Salut, si bine v-am gasit! Caut si eu niste sfaturi de la voi. M-ar interesa si pe mine un amplificator de chitara. Amplificatorul respectiv l-as dori doar pt studiu acasa, ceva de vreo 20-25W. Nu vreau ceva foarte pretentios, dar clar nici jarpa sa nu fie. Eu ma orientasem la un Fender Frontman 25R, dar momentan nu au in stoc la Pro Guitar. Ce alternative as avea? Dispun de suma de 900 RON. Mentionez inca o data ca as vrea amp-ul respectiv doar pt. studiu acasa ca sa nu mai conectez chitara la PC. Multumesc de atentie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 parerea mea este ca, daca il vrei pt zdranganit acasa, e de ajuns un fm15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 pai ... de ce vrei ceva doar pt studiu..? pt acasa ... dar strict pt acasa 10 w sunt suficienti... la mana a doua gasesti pe la 200 ron... si de restu iti iei un multiefect.. si ai terminat povestea.. dar eu iti recomand ceva pe la 60 w... ca sa-l poti folosi si mai tarziu pt un jam sau cu o trupa la repetitii eventual in concerte de club... ceva pe la 60 de w mai ieftin gasesti la 900 ron... eventual un fender fm 65 .. e in jur de 1000 ron sau 1100 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 (edited) Da, cred ca aveti dreptate ca 10-15 W sunt suficienti pt. acasa. Sa vad ce fac...cum ma hotarasc...e buna si alternativa pt. ceva mai mare...Front Man 65 dar sa-i aflu pretul exact, si eventul cine-l comercializeaza. Asa ca idee, cum e Front Man-ul 15? Ulterior ma gandeam ca ar fi bun si acesta. Imi mai raman bani si de o pedala. P.S. Ma gandeam ca cu 900 RON nu pot lua ceva mai mare de 20-25 W. Ideea e ca n-as vrea nici o ragalie de AMP. Edited January 7, 2006 by Fenrir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Sper sa iti fie de ajutor... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 fender au in muzica... fm 15 e in jur de 4 milioane fm 65 e maxim 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Stiu ca iti rupe bugetul dar uita-te la asta: http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...=Amplificatoare Firma pare sa fie noname (eventual made in china) dar pt ce ofera e extrem de atragator. Cine stie poate e ceva de capul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 cam tremurata poza aia... on topic: poate sa fie extrem de interesant... si io zic ca nici nu e foarte scump pt un amp all tube Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 nimeni nu zice ca daca e pe lampi e bun. sunt O gramada de ampuri pe lampi care sunt slabe, in special firmele mai putin cunoscute, (nu cele custom facute din piese alese si nu cele din categoria boutique care fac mii de dolari), si de putere mica asa ca don't fool yourself "it's valve it rocks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts