Legolas^ Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) Nu sunt sigur daca postez unde trebuie...in fine...intrebarea mea este daca in Iasi este un alt magazin de instrumente muzicale si accesorii (ma refer la altul inafara de ProSound) auzisem ca ar fi un magazin pe numele "Muzica" da nu stiu sigur...intreb asta deoarece maine merg in Iasi si ma intereseaza sa-mi cumpar corzi pentru electrica (preferabil D'Addario) astept un raspuns pana diseara Multumesc Anticipat Edit: Daca este acest magazin...as dori si o adresa Edited September 26, 2008 by Legolas^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 E un gang intre Take Eat (Casa Modei) si intrarea nordica la "spirala" (Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, unde gasesti si Flamingo Club, Avicena Computers etc.). Dupa gang, la stanga scarilor e magazinul Muzica. D'Addario parca tot la ProSound am gasit, tho'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts