www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

:) Ai vazut tu chitara urata? Bine.. in afara de alea puse la "chitara cosmarurilor noastre" :)

Parerea mea este ca pretul ala este prea mare.

Cum poate fi acest pret prea mare daca in State costa 450 dolari si cu transport te-ar duce legal la 700 si ilegal la 570-600? Si e si negociabil...

Multumesc hihi, o sa-l intreb pe colegul forumist.

Edited by Stormking
Guest fluffyone
Posted

Chitara asta primeste recomandarea mea si votul meu de incredere. Am auzit-o live si am si pipait-o. Si se si da cu mai putin decat as da-o eu.

Posted

man de unde esti k ma intereseaza asa ceva

da tre sa vb de pret si dk e vreau s'o si testez sa vad cum suna

apropo: cat de folosita e? k la pretu asta.. :)

Posted (edited)

man de unde esti k ma intereseaza asa ceva

da tre sa vb de pret si dk e vreau s'o si testez sa vad cum suna

apropo: cat de folosita e? k la pretu asta.. :)

Din Bucuresti. Chitara se afla in R2 - grozavesti - o poti vedea in oricare seara sau week-endul asta- da un telefon inainte. Chitara este foarte putin folosita - este cantata cam o data pe saptamana - o am de un an insa mai bine de jumatate de an a stat.

Edited by Stormking
Posted

uite pica bine ca esti din regie da da'mi si mie pls un id de mess

nu stiu cand o sa apuc sa vin s'o vad k sapt asta nu cred k mai dau p la fac da oricum..

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest p_aciulea
Posted

vb omului de mai sus, in state e 300$, daca ti-o aduce cineva in RO ajunge la 450$, dupa un calcul simplu ajungem la pretul de 1300 RON, noua :)

iar tu vrei 1400 ron pe ea, unde e afacerea pt cumparator?

nu vreau sa iti stric afacerea insa e prea mare pretul, parerea mea.

ti-as lua-o eu, dar mai mult de 10 nu iti dau pe ea, asta bineinteles daca e in stare perfecta sau pe aproape

Posted

pai atunci omule..spune'ne si noua ce chitara e..poze ..serie tzara de fabricatzie.. tu vinzi un produs si pui informatziile altui produs. k asa omu se uita la link-u kre l-ai dat si iti dai seama k nu o ia nimeni asa...

pune si tu informatzii eventual poze a chitarei tale ..sa stie omu ce cumpara.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.