Diud Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 (edited) ok...question:stie cineva de unde as puea sa-mi iau un cablu bun?Adica am luat unu de p guitar shop si m-a dezamagit total.Dupa 2 luni s-a ales prafu.Am cautat si p m&C numai vox... si nush ce sa fac.Adica caut ceva care sa reziste si sa fie pana-n 500 de mii. Edited September 11, 2008 by Diud
Diud Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 din intamplare n-au un magazin online?:|Ar fi crima pt mine sa merg tocmai din pitesti mai ales acu... si daca nu.. sti altul cumva?
Demos Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 salve , eu intampin aceeasi problema cu cablurile . uite-te pe www.guitarshop.ro dar vezi ca , comanda minima care o poti face este de 50 lei . sau dute la un magazin de instrumente muzicale de la tine din oras . daca tot nu iese treaba da anunt la mica publicitate .
Silviu_i Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 www.thomann.de , au acolo tot felul de cabluri si iti poti comanda.Daca vrei ceva adevarat bun cauta Monster Cabel.Desigur ii mai scump de 500 de mii da nu vei avea probleme cu el.Si apropo sa sti ca, cablurile Vox sunt f bune.
Guest Baumwolle Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 (edited) Un cablu Fender, dar unul de calitate, n-are de ce sa te dezamageasca. Edited September 12, 2008 by Baumwolle
Guest eXtr3m3 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 eu am un cablu vox de vreo 6 luni si NU am avut nici o problema cu el
robi_outlaw Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 in musical instruments au cabluri bune. am luat unu prin martie si ink il am si ak si nu am probleme cu el.. nu stiu ce firma ii ca scria doar p hartie..are un fel de arc dupa jack care nu il lasa sa se indoaie prea mult
Recommended Posts