gadjo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 poate prea mult delay si prea calma interpretarea dar ma bucur ca apare si ceva U2 pe aici pt ca in general lumea se uita cas la ei.
Guest Anca Pavel Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Parerea mea...mai multa forta in glas...interpretul vocal sa cante mai forte...parca putin si dictia in limba engleza trebuie lucrata, in rest e ok, e de apreciat...Succes in continuare.
Musaro Adriano Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 foarte bine lucrata, intradevar ton de chitara o idee mai curata era mai fain, dar personal mie imi place, in rest mi se pare ok!! Felicitari tuturor!!
Metabog Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Foarte cool pe partea de chitara si voce (cand am auzit chitara am zis U2 clar). Daca vrei o sa o faci sa fie o piesa calumea de sine statatoare, si nu doar un exemplu de chitara si voce, trebuie lucrat la tobe, sunt prea in spate si prea repetitive, hihat-ul ala ma innebuneste.
Mosh Craciun Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Foarte cool pe partea de chitara si voce (cand am auzit chitara am zis U2 clar). Daca vrei o sa o faci sa fie o piesa calumea de sine statatoare, si nu doar un exemplu de chitara si voce, trebuie lucrat la tobe, sunt prea in spate si prea repetitive, hihat-ul ala ma innebuneste. ms de sfat.o sa tin minte pe viitor
BCRich Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ai nevoie de un Delay cu reglaj pe milisecunde ca sa iti iasa tonul de la ei,oricum a iesit pe aproape. Imi place U2 si ascult de multa vreme,pot sa zic ca ti-a iesit Felicitari.
Jack Daniel Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 The Edge e tata delay-ului optime cu punct. Ca sa iasa exact poti sa incerci sa pui feedback-ul f scurt, o repetare (in fel asta se exclude incarcarea nenecesara). In multe filmari am vazut de asemenea ca nu ataca coarda cu varful penei ci cu cantul pe care in mod normal toti il tinem spre exterior. Pe With or Without You, varianta originala, Edge foloseste dotted eighth delay in bpm-ul cantecului dar si un Ebow. Felicitari, suna f. bine
Mosh Craciun Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ai nevoie de un Delay cu reglaj pe milisecunde ca sa iti iasa tonul de la ei,oricum a iesit pe aproape.Imi place U2 si ascult de multa vreme,pot sa zic ca ti-a iesit Felicitari. daca stam si ne gandim mi-ar trebui mai multe ca sa am tonu lu Edge... dar ma descurc cu ce am. ms mult The Edge e tata delay-ului optime cu punct.Ca sa iasa exact poti sa incerci sa pui feedback-ul f scurt, o repetare (in fel asta se exclude incarcarea nenecesara). In multe filmari am vazut de asemenea ca nu ataca coarda cu varful penei ci cu cantul pe care in mod normal toti il tinem spre exterior. Pe With or Without You, varianta originala, Edge foloseste dotted eighth delay in bpm-ul cantecului dar si un Ebow. Felicitari, suna f. bine 10x
Hix Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Vocalul e sub ton foarte des(nu foarte tare insa,mie-mi suna a lipsa de sustinere). Oricum destul de dragut !
Mosh Craciun Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Vocalul e sub ton foarte des(nu foarte tare insa,mie-mi suna a lipsa de sustinere). Oricum destul de dragut ! cam ii..mi-am dat seama cand am ascultat la mixaje a 2-a zi..oricum piesa a fost gata in nici 3 ore(ca inregistrare).din pacate n-am avut cum sa mai refac nimica cu vocalu ca a plecat dupa inregistrare in anglia.. oricum ms;)
Recommended Posts