Adi91 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 (edited) Pun si eu ca tot prostu o intrebare intrebatoare : cum de Opeth reusesc sa mixeze albumele in asa fel cand canta incet aud foarte clar orice strumming f usor de chitara acustica si in acelasi timp cand intra dur aud iarasi la fel de clar, fara pic de distorsiune sau zgomote aiurea? P.S. : (adaug la ce-am zis mai sus) si totusi albumele se aud tare, in comparatie cu orice altceva as asculta Edited September 25, 2008 by Adi91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 RIP Cliff Burton Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymotic Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 au sosit distorsurile ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 L-am ascultat si sincer sa fiu nu imi prea place...E o imbunatatire fata de St. Anger , dar nici nu se poate compara cu albumele de odata. Mi se pare neinspirat , si desi are si solouri de data asta......nu mi se par foarte reusite , plus ca are si elemente multe de rock alternativ care personal nu le asociez cu stilul metallica . Spre finalul auditiei ma cam plictiosisem deja.... Per total , pare o intoarcere spre vremurile bune......si oricum live canta piesele de pe vechile albume .... so it's ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts