mario_d Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 (edited) now....what...mergi la ei si le canti cu chitara?....bv ...bv...bv nu stiu daca o sa ajung pana acolo,dar e extraordinar de bine ca am ajuns pana aici,fiind selectat de un juriu de la care am invatat muzica de mic copil.De aici mai departe e doar o chestie de marketing pentru cine o sa mearga mai departe.Merci inca o data pentru feedback Edited November 27, 2008 by mario_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) felicitari ! you the man! Edited November 27, 2008 by korko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 nu stiu daca o sa ajung pana acolo,dar e extraordinar de bine ca am ajuns pana aici,fiind selectat de un juriu de la care am invatat muzica de mic copil.De aici mai departe e doar o chestie de marketing pentru cine o sa mearga mai departe.Merci inca o data pentru feedback N-am apucat sa vorbim Felicitari!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ma rog la Dumnezeu sa castigi Doamne ajutati si Felicitari! Cred ca ai intra in istoria chitaristilor romani daca vei castiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 http://www.deanguitars.com/shredder/ A fost ce a fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Deci aia patru vor duce mai departe viziunea lui Dimebag... Vinnie Paul tocmai a inceput sa mi se para foarte antipatic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) hmm ce nerdy nerd arata ala...Kre ca si fara ochelari e asa....DAR i love his tone, e exact pe gustu meu Oricum si Mario canta si poate canta ce canta si ala da na....daca lor le-a placut ala...asta e Edited December 17, 2008 by Archangello Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Toata lumea se uita ca la urs la rezultate (mai ales pe forum la Dean) Hai sa rezolv problema: Ipoteza: 1. Favoritii pentru primele 3 locuri sunt : un australian, un roman si un sarb 2. Principalele piete de desfacere pentru Dean Guitars sunt: America de Nord si Japonia, Demonstratie: Concluzie: Pe primele 3 locuri se situeaza: un american, un canadian si un japonez. QED By the way, a inceput votarea la mult mai seriosul (cel putin la nivel declarativ) Guitar Idol 2009 unde Marius are din nou o participare de exceptie: http://www.guitaridol.tv/heat_1/entry/first_step___steroids Dureaza un minut sa va faceti cont si sa votati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts