Guest crazy-b Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 am nevoie de niste recomandari pt o statie de studiat acasa, asa pana in 3-4 milioane. nu am nevoie de nu stiu ce pt ca la electrica sunt la inceput. am nevoie de niste modele disponibile in tara. guitarshop, av audio sys etc etc. am prospectat putin piata dar nu prea am idee pt low entry ce sa aleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ptr Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 am nevoie de niste recomandari pt o statie de studiat acasa, asa pana in 3-4 milioane. nu am nevoie de nu stiu ce pt ca la electrica sunt la inceput. am nevoie de niste modele disponibile in tara. guitarshop, av audio sys etc etc. am prospectat putin piata dar nu prea am idee pt low entry ce sa aleg. Uita-te la asta... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=25779&hl=Peavey are ceva suflu inauntru.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) cel mai bun in banii aia este roland micro cube... am cantat pe unu... l-am tinut la juma de volum ca altfel era prea tare... nu mi-a placut distorsul ce-i drept, dar pt inceput e bun ce are acolo... iar daca vrei un jam il poti conecta la un mixer prin aux si se aude quite well... eu i-am pus un blues driver in fata si mi-a placut cum a sunat... http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=249 ar mai fi ideea unei statii pe lampi home made... dar te costa aia cam 3 bulioane.. si-ti mai tre si speaker si cabinet.. eu am una si sunt foarte multumit Edited August 28, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy-b Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 cat are rolandu ala? wati...ca nu scria... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoN Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 cat are rolandu ala? wati...ca nu scria... 2W si suna destul de tare. numai bun pt sudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 2W si suna destul de tare. numai bun pt sudiu 5w, am avut pana acum 2 saptamani unul. are cateva modelari de ampuri, si cateva efecte.Cleanul nu e genial,si nici unele simulari de drive,dar iti faci treaba cu brio cu el (la banii astia oricum nu gasesti ceva mai bun).Merge si pe baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoN Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Eu stiam de 2W. Asa scrie si aici: http://www.thomann.de/gb/roland_micro_cube.htm Edited August 28, 2008 by JoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy-b Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 eu am vazut pe mcmusic sau cva de genu un peavey de 25 de w la 400 ron. e bine sa il ai cat mai puternic ca sa nu il tii la maxim... acum am zis ca de studiat acasa, dar totusi sa aiba ceva wati. ma rog. poate sunt dispus sa depasesc bugetul dar na...nu stiu cu cat. pt inceput nu vreau sa imi iau nu stiu cat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DIonut Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 eu am vazut pe mcmusic sau cva de genu un peavey de 25 de w la 400 ron. e bine sa il ai cat mai puternic ca sa nu il tii la maxim... acum am zis ca de studiat acasa, dar totusi sa aiba ceva wati. ma rog. poate sunt dispus sa depasesc bugetul dar na...nu stiu cu cat. pt inceput nu vreau sa imi iau nu stiu cat. Peavey Rage 258 ai vazut...am eu si is f multumit de el,dar mai bine incearcale pe toate(propuse nu toate de la magazin) inainte sa iti alegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Pe mine, cel putin, m-a slujit cu credinta Rageu', daca te referi la http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=259 . Suna frumos si clar de unu' singur, mi-a placut si ce-am auzit cand i-am mai pus cate-o pedala-n fata... Oricum, DIonut zice foarte bine: probeaza cat mai multe din limita aia de pret, vezi cu care te-ntelegi mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts