dani Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 are cineva idee ce difuzor pot folosi pt o amplificare de 1w? sa fie folosit pt chitara(deci sa fie oarecum full range) difuzor mic...adica sa nu depaseasca 10-12 centimetri. ma gandesc sa folosesc o amplificare de 1w pe lampa cu un difuzor mic dar bun:) am incercat difuzoare mici de la boxe de comp si se auzea cat de cat...dar ceva mai bun pot folosi?(sa nu coste o gramada de bani ca nu ar avea rost) stiu ca pot folosi difuzoare mai mari dar din motivele mele caut ceva mocutz:) va multumesc in avans:) numai bine...Dani
Guest titus Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 http://mikado.ro/index.php?p=productsList&iCategory=4 cauta aici, poate gasesti ceva...
dani Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 am gasit acolo exact tipul de dif pe care l-am probat si eu.Era ceva de 3w pt televizor:)si un model de 15w dar nu imi dadeam seama de ce marime era:) multumesc mult titus pt site:)o sa iau in calcul. mai are careva vreo idee?
Guest Legion Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Stiu ca ai zis ieftin, dar eu am asa ceva la amp-ul meu (care e de 1 watt pe lampi) si personal sunt multumit de cum suna. Si ar mai fi si asta.
alexyz Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Stiu ca ai zis ieftin, dar eu am asa ceva la amp-ul meu (care e de 1 watt pe lampi) si personal sunt multumit de cum suna. Si ar mai fi si asta. E vreun magazin in ro de unde pot cumpara unul dintre astea 2 difuri?
dani Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 bun difuzorul acela:)si da....se gaseste prin romanica???ca daca e sa-l comanzi de prin state ... ms mult:)
Guest Legion Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Sincer, nu stiu daca se gaseste de cumparat in Romania. Mie mi l-a comandat Andrei Tone cand mi-a facut amp-ul. Eventual discutati cu el, poate o fi stiind el de unde se cumpara.
Razvan Alexandru Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 are cineva idee ce difuzor pot folosi pt o amplificare de 1w? sa fie folosit pt chitara(deci sa fie oarecum full range) difuzor mic...adica sa nu depaseasca 10-12 centimetri. ma gandesc sa folosesc o amplificare de 1w pe lampa cu un difuzor mic dar bun:) am incercat difuzoare mici de la boxe de comp si se auzea cat de cat...dar ceva mai bun pot folosi?(sa nu coste o gramada de bani ca nu ar avea rost) stiu ca pot folosi difuzoare mai mari dar din motivele mele caut ceva mocutz:) va multumesc in avans:) numai bine...Dani am o curiozitate, la ce iti trebuie?
alexyz Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 am o curiozitate, la ce iti trebuie? combo 1w pe lampi sau il integreaza in vreun pedalier.
dani Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 true:)vreau sa-mi echipez un pedalier cu asha ceva(printre altele,looper efecte, alimentare). poate o sa vb cu domnul andrei:)merci mult
Recommended Posts