Guest Ionut Radu Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 salutare, la squierul meu coarda E2 este cu 3 mm mai la bridge decat celelalte. partea deranjanta este atunci cand o ciupesc caci se atinge de tot ce poate si ea. nu pot sa iau nici o nota curata pe ea. intrebarea mea ar fi daca asa ar trebui sa fie coarda mai jos? as incerca sa o ridic singur, avand in vedere ca nu am mai facut asta pana acum, dar am idee cum se face, sau sa o duc la un lutier?
Guest ciprian_d Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 daca ai fi mai clar in explicatie,poate ar sti cineva sa te ajute. no offence,zi calm si precis ce probema ai.
karpi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 http://www.icepoint.com/guitar/Setting%20u...uitar/index.htm iata explicatiile , in engleza , dar se poate traduce cu google translate , cu greseli dar te ajuta stiind despre ce este vorba . Mai sunt descrise aceste setari si pe rgc.ro . "string action " se spune la inaltimea corzilor fata de gatul chitarei ( fata de taste)
Guest Ionut Radu Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 multumesc mult karpi. acum mi-am dat seama. era de la string height, my high E had an unfortunate height. problem fixed. @ciprian_d: adevarul este ca am fost confuz in explicatie
Recommended Posts