Silviu_i Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A auzit cineva de aceasta firma?Cica ar fi niste tobe...daca a avut cineva sau are sa imi spuna si mie cum sunt va rog mult.Multumesc
Un Tobar Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Sunt niste tobe copie dupa TAMA, dar din cate stiu eu nu se mai fabrica.Iti faci treaba cu ele foarte bine.Daca ai ocazia sa iti cumperi asa ceva la un pret bun eu zic sa nu eziti.
Guest mapex Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Tacton A FOST o firma producatoare de tobe, din Germania, mai precis fosta RDG. Odata cu caderea zidului firma nu a mai putut face fata si a dat faliment. Ultimele seturi de tobe (intr-adevar, destul de asemanatoare cu Tama Swingstar, care nici astea nu se mai produc), au fost produse la inceputul anilor '90. Eu am avut un set Tacton produs pe la sfarsitul anilor '80 si pot spune ca pentru vremurile acelea erau niste tobe destul de bune, lemn destul de gros, stative solide, care iti inspirau siguranta. Daca ai gasit sa cumperi la mana a doua asa ceva trebuie sa le inspectezi atent, totusi vremea isi spune cuvantul. Bafta!
Recommended Posts