www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Am Si Eu O Piesa :d

Recommended Posts

Guest .Snake.
Posted

In primul rand as vrea sa salut pe toata lumea caci sunt nou venit pe rgc (desi am contul de ceva vreme), si ca prim post as vrea sa va prezint un cantecel deal meu pe care lam inregistrat acuma vreo 2 3 saptamani cu ajutorul lui Rayvan. Melodia nu contine voce caci nu mam gandit inca la versuri, chitara este compusa de mine, basul de Rayvan, tobele sunt din Addictive Drums si sunt preset ("rock'n tom" se numeste ptr cine are acest plugin), egalizarea a fost facuta cu ajutorul "sound goodizer"-ului din fruity loops 8 in care am pus dealtfel si piesa cap la cap, am inregistrat in cool edit, si cam atat. Miar place sa vad pareri sincere din partea voastra daca se poate. Multumesc :)

highway_drunk_thing__need_title_.mp3

Posted

foarte tare:)ce distors ai folosit?mai merge lucrat putzin la sunet dupa parerea mea(daca se poate...daca nu...ceva pedala mai buna)

aproape de sfarshit ai ieshit oleaca din timp...dar e ok:)compozitia mi se pare bine:)se potriveste bine chitara pe toba(parerea mea iarashi)

succes in continuare si la mai multe:)

Guest .Snake.
Posted
foarte tare:)ce distors ai folosit?mai merge lucrat putzin la sunet dupa parerea mea(daca se poate...daca nu...ceva pedala mai buna)

aproape de sfarshit ai ieshit oleaca din timp...dar e ok:)compozitia mi se pare bine:)se potriveste bine chitara pe toba(parerea mea iarashi)

succes in continuare si la mai multe:)

Am folosit un Hughes & Kettner Cream Machine (un head cu 2 lampi de 1 wat) si am intrat direct in placa de sunet printro iesire care se numeste "cabinetulator" care practic simuleaza un cabinet de 30 de wati. Am facut asta ptr k momentan nu am cabinet si repet pe alt amp, dar imi place foarte mult sunetul si dinamica Cream Machine-ului. Cat despre timp, ai mare dreptate, am bulito de mai multe ori :)) dar nu am mai tras iar ca am zis k "merge", ptr k cu piesa asta am experimentat. Oricum, multumesc de pareri, succes si tie :)

Guest .Snake.
Posted

Mie mi sau parut in tema tobele chiar dak leam luat din preset, dar gusturile nu se discuta, apreciez parerea :) Am sa incerc si alte ritmuri de tobe sa vad cum suna totusi poate iese ceva mai fain. Multumesc ptr pareri si urari :)

Guest Dreamchild
Posted

Mi se pare un sound inchis... l-as mai deschide (de chitara). La tobe daca mergi pe stilul asta mai jungle e ok. Dar du-l pina la capat. (vezi prodigy...)

Guest Rayvann
Posted

E destul de dificil de mesterit la sunetul de chitara. Cream Machine-ul are doar un knob de Gain si unul de Volume, deci ar trebui modificat cate putin din hostul vst, cu vreun eq, ceva. Eu oricum o fac varza daca ma ating de vreun equalizer, in afara de cel de la amplificatorul meu, nu ma pricep sa lucrez cu ceva mai avansat. In plus, daca nici un Ibanez nu suna bright prin Cream Machine, atunci nu stiu cum v-ar placea un Les Paul sau altceva mai warm prin amp.

Guest .Snake.
Posted
Mi se pare un sound inchis... l-as mai deschide (de chitara). La tobe daca mergi pe stilul asta mai jungle e ok. Dar du-l pina la capat. (vezi prodigy...)

Soundul intradevar este putin inchis, cu toate astea mie imi place. Recunosc ca este primul meu amplificator pe lampa, in sensul ca nu as fi stiut ce altceva sa aleg, dar la banii care iam dat nu cred ca exista ceva care sa sune mai bine. Cat despre tobe, am precizat ca sunt preset, practic eu am dat un drag and drop la niste sampeluri (am incercat sa le modific apoi ca sa sune original dar nam putut sa fac mai mult decat sa le incarc) pentru ca nu miar fi trecut prin minte ritmul acela si sa potrivit cu tema piesei. Oricum, multumesc ptr feedback :)