Guest jollo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Salutare tuturor. Gruesome Fate este trupa mea din Ramnicu Valcea, care momentan este inactiva din lipsa de membrii dar cine doreste info despre trupa gasiti aici http://www.myspace.com/gruesomefateband . Astept pareri:)
Tintin Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 pareri legate de ce? la faze de genu asta de obicei itzi mananci niste mishtouri si dupa te plangi la admini ca uite ce se intampla.
Metabog Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 pareri legate de ce? la faze de genu asta de obicei itzi mananci niste mishtouri si dupa te plangi la admini ca uite ce se intampla. Ce-ai frate cu omul? N-ai mai auzit trupe ca asta sau ce? Mistocutz. Am ascultat melodiile, tineti-va de treaba!
Guest jollo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 robertimis...tu ce crezi? Pareri legate de muzica trupei desigur. Am dat acel link pentru cei care sunt interesati de death metal si care poate vor dori sa caute cele 2 albume.
apocalipsa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 nu prea sunt adept al acestor manifestari dar asta tine de gust. ce remarc e sunetul de chitara sintetica. suna f naspa. suna a chitara din calculator. in rest
Trigger Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nu-nteleg ce au unii cu anumite tipuri de muzica ... , iar sound-ul il face fiecare cu ce are. Oricum mie mi-a placut, keep on!
Guest jollo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ca sa iti raspund apocalipsa...albumul 2 a fost compus doar din calculator(instrumentalul) din lipsa de membri. Am facut ce am putut. Asta se aplica pentru ``die in pain``. Primul album ``no prayers`` a fost inregistrat in formula completa dar tot `home made`` pentru ca nu ne-am permis un studio.
Recommended Posts