www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pedala proel?

marcel

Recommended Posts

Guest alexmaniac

Pai daca e facuta din huse de kitara si cabluri atunci e buna. Glumeam. Eu nu stiu decat ca astia fac huse si cabluri bune :)). Pedale n-am mai auzit.

eu am...pedala e ok...are 2 iesiri si 2 intrari care sunt controlate simultan (nu se poate face schimb intre canale)

singurul dezavantaj este ca ocazional sare roata dintata care face legatura iontre pedala si potul de volum

e ok dar nu o recomand pt o cantare live sau pt pedala de expresie pt procesoarele ce suporta acest lucru

Guest fluffyone

Doua lucruri:

1. A avut un amic de-al meu si i-a facut numai probeleme, si mecanice si de natura bizara si necunoscuta (nu se mai auzea nimic da nu parea sa fie nimic stricat).

2. La ce foloseste? adica, mai degraba cum se foloseste? Intreb ca-s curios.

oameni nu ati vazut ce a scris omul? el vrea pedala de volum si expresie.. eu am de 2 luni .. iar pedala proel la 1 mil..e pedala volum strict..... nu poate fi folosita la wah sau altceva... nu are control pe ea... o pedata de control e 2.5 mil boss.sau korg nu mai stiu acolo la stagg .

deci daca vrei sa ai expresie..control pe ea...etc.. nu-ti lua.... daca vrei pedala de volum si atat ..e ff buna..n-am probleme cu ea

oameni nu ati vazut ce a scris omul? el vrea pedala de volum si expresie.. eu am de 2 luni .. iar pedala proel la 1 mil..e pedala volum strict..... nu poate fi folosita la wah sau altceva... nu are control pe ea... o pedata de control e 2.5 mil boss.sau korg nu mai stiu acolo la stagg .

deci daca vrei sa ai expresie..control pe ea...etc.. nu-ti lua.... daca vrei pedala de volum si atat ..e ff buna..n-am probleme cu ea

mah io l-am intrebat pe ametitu' ala de la muzica daca pedala se poate folosi si pt. expresie....si mi-a siz DAAAA...care-i treaba??...nu stie ce vinde ???.sau are si expresie???...a inteleg ca nu are expresie....damn...

mah io l-am intrebat pe ametitu' ala de la muzica daca pedala se poate folosi si pt. expresie....si mi-a siz DAAAA...care-i treaba??...nu stie ce vinde ???.sau are si expresie???...a inteleg ca nu are expresie....damn...

ma :):):) eu cand am cumparat'o i-am zis k vreau sa probez..si mi-a zis bine.d.ar daca stiu eu cum sa o folosesc k el nu stie :(B) .. in primul rand.. pedala aia..are doua intrari si doua iesiri ..nu are iesire "control" , eu ..din chitara bag in "in" pedala..si ies in procesor..... deci nu poti avea mai mult de volum..... am incercat din out ..sa bag in controlul procesorului..si tot ce face imi schimba efectul ..dar aleatoriu... deci...pedala trimite un semnal ...dar nu care trebuie .....

omu de la proel..e vai de mama lui .. habar n-are..el stie sa vanda cabluri si corzi ... cred k daca il intrebi daca merge pedala aia pe post de telecomanda la tv..tot da iti zice ;)

• 4 weeks later...
Guest leo2pop

Marcel uite care-i treaba:

Daca pedala are doua In si doua OUT... in general astfel de pedale se folosesc la volumul de la "clape" [left/right]. Trebuie sa fi convins ca inauntru nu e nici o filozofie... e vorba doar de un potentiometru dublu [stereo]. La chitara daca o pui in lantul audio, poti sa o folosesti atit mono [pe parte mono a lantului] cit si stereo, daca o intercalezi intre procesoare [care de obicei au iesire stereo] si urmatorul etaj.

Pedala de "control/expresie" e tot un amarit de potentiometru [rezistenta variabila] si nu trebuie decit sa te gindesti un pic logic sa vezi cum o legi. De obicei pedalele de volum au doua mufe [sau patru] in/out, iar cele de expresie/control nu au decit una. Practic, ma repet, imagineaza-ti un potentiometru legat cu fire catre ceva ce trebuie comandat [unde trebuie sa varieze rezistenta]. E simplu!

Nu cunosc acest tip de pedala - dar cred ca mai importanta e partea mecanica a acestor "device-uri" In rest, pune mina pe surubelnita si pistolul de lipit si da-i bice! :)

Succes!