Alin N Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mda...scuze pt problemele de ritm...nu auzeam bn bateria fwtbt.mp3
vfurdean Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 e ok....dar cam sec numa chitara...incearca sa gasesti ceva backing trackuri si sa canti peste.nu e foarte speciala melodia asta doar prin rifuri de chitara, sau bas.E faina in ansamblu. keep up the good work
Guest wolverine Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @metal_messiah Daca vrei, in seara asta mai fac si eu o inregistrare a ei, un pic mai plina...asta daca ma lasi sa postez pe topicul tau O sa o incerc un pic mai plina, adica si cu soloul de bas
Alin N Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 @metal_messiah Daca vrei, in seara asta mai fac si eu o inregistrare a ei, un pic mai plina...asta daca ma lasi sa postez pe topicul tau O sa o incerc un pic mai plina, adica si cu soloul de bas ok e ok....dar cam sec numa chitara...incearca sa gasesti ceva backing trackuri si sa canti peste.nu e foarte speciala melodia asta doar prin rifuri de chitara, sau bas.E faina in ansamblu. keep up the good work da stiu...o sa incerc sa invatz cat mai curand si partea de bass si cealalta chitara sa inregistrez
Guest wolverine Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Scuzati eventualele greseli (ca sigur sunt) dar de, dupa o zi de munca.
Recommended Posts