Guest the_0dd Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 (edited) Vand preamp SansAmp TRI-A.C., trei canale (clean - Fender Tweed; Dist1 - Marshall Plexi; Dist2 - Mesa). Este progrmabil digital, dar are circuitul COMPLET ANALOGIC (sunet plin, organic, natural, foarte apropiat de modelele simulate) Pentru mai multe detalii: SansAmp TRI-A.C. A fost foarte putin folosit, este in stare perfecta. Are scai pe dedesubt, pentru a fi folosit pe un pedalboard. Pretul este de 150 euro. Edited December 23, 2005 by the_0dd
gibsonman Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 te intereseaza un schimb cu un mxr doubleshotdistortion 151,care e nou noutz.are 2 tipuri de distors,de la ceva cald de bluz,la pantera like distors,ca de altfel unu din canale e identic cu cel al pedalei mxr dimebag darrel.
Guest the_0dd Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Eu tocmai mi-am luat un boss gt-8, si nu ma mai intereseaza pedale, motiv pt care mi le vand, cu toate ca imi placea foarte mult cum suna. deh! daca trebuie multe efecte
gibsonman Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 nu pot sa cred,piei diavole, ai cedat si ai trecut la procesor,uffffff.crede-ma ca si eu sunt cateodata tentat,dar mai bine asa,10 pedale e o nimica toata .cu ce leai prins de pedalboard ca am si eu nevoie.daca ai id de yahoo,poate vb.bafta la vanzare
Victor Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 nu pot sa cred,piei diavole, ai cedat si ai trecut la procesor,uffffff.crede-ma ca si eu sunt cateodata tentat,dar mai bine asa,10 pedale e o nimica toata .cu ce leai prins de pedalboard ca am si eu nevoie.daca ai id de yahoo,poate vb.bafta la vanzare N-auzi ca a zis, "Are scai pe dedesubt, pentru a fi folosit pe un pedalboard." Arici, ceea ce mi se pare cea mai buna idee ca sa nu mai dai 1000 de gauri.
Recommended Posts