matei90 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 :)matei90_duel_89.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 N-aveam de gand sa ma bag ca nu ma inspira btu si e si plictisitor de lung da am tras si eu ceva. Mi2-ul e out of tune rau...dar asta mi-e chitara se dezacordeaza cand mi-e lumea mai draga. Nici intonatia nu-i setata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mihai90 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) A durat ceva de cand am postat prima oara (mai exact la 3 zile dupa ce a inceput postarea ) spunand k in curand voi adauga si eu versiunea mea. Sper k inca se mai poate posta avand in vedere k am vazut cu cateva posturi mai sus k inca nu a inceput votarea (cel putin nu am vazut sa fi inceput alt duel deocamdata ) Tonul cam lasa de dorit dupa parerea mea dar am un amarat de rocktron g100 cu un alimentator modificat de pe 110v pe 220v si asta imi cam da ceva batai de cap cand incerc sa imi fac un distors k imi da si zgomot de fundal si imi face si distorsurile cam greu de reglat. E primul meu duel la care particip... de altfel prima mea inregistrare si avand in vedere k am facut-o la ora 4:30 noaptea sper k ma veti scuza daca in unele portiuni nu a fost prea curat dar eram super obosit. Am postat pt k desi nu ma astept sa castig pt k sunt altii cu vechime aici si cu mai multa experienta, dar sunt curios pe ce loc o sa termin Bafta tuturor. P.S.: In functie de parerile voastre poate voi posta o alta versiune (oricum daca am timp zilele astea de o alta inregistrare voi face alta) P.P.S.: Pt. domnul Cosmin, rog daca se poate k in urmatorul duel BT-ul sa fie putin mai scurt sau daca nu sa aiba si ceva variatii k sincer nu mi-a prea venit inspiratia pe 3 acorduri ce se repeta la nesfarsit In rest toate bune si mihai90_duel_89.mp3 Edited August 28, 2008 by Mihai90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest my_sound Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Salut tuturor si bun gasit la acest bt cu adevarat plictisitor! Din ce am inregistrat aici cel mai mult imi plac ultimile 5 secunde din piesa my_sound_duel_89.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest purple pick Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 cand sa imi pun si io improvizatia s-a inchis ediatia 89 de duel...hai k asta-i buna....dak tot am facut-o o pun acuma PurplePick_duel89.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts