Musaro Adriano Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Niciun comentar??? Foarte bine esecutate!!! Felicitari!!
GrP Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bravo! Felicitari! Foarte tari coverurile. Keep up the good work.
Marius T Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mai putin reverb in rest frumos... bravo .. (reverbu ala parca e de la nuntzi)
Trigger Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Prima ti-a iesit foarte bine, apropiat de original, la a doua am senzatia ca tonalitatea piesei nu prea se impaca cu vocea ta. Incearca o transpozitie vezi cum ti se potriveste. Succes!
maur Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Prima ti-a iesit foarte bine, apropiat de original, la a doua am senzatia ca tonalitatea piesei nu prea se impaca cu vocea ta. Incearca o transpozitie vezi cum ti se potriveste.Succes! eu is la chitara...nu la voce deci comentarii despre prestatia la chitara...ar merge...
Trigger Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 eu is la chitara...nu la voce deci comentarii despre prestatia la chitara...ar merge... A .. ups am crezut ca esti si la voce si la chitara. Pai, piesele astea au mai multa treaba cu vocea, chitara se aude ok, bun solo-ul de la Road to Hell.
Recommended Posts