prowler Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) Eu sunt de acord cu el ca taburile m-au lenevit. In loc sa ma chinui si sa imi perfectionez in continuare urechea la primele dificultati intru pe net si caut tabul. Si in loc sa fac piesa in functie de cum mi-am format mana, incerc sa o cant in "stilul" altuia care a scris tabul. ...asa ca o lege care interzice taburile pe net e buna? geiger, respect parerile... alea corecte Edited December 21, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ibanez Man Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 @Cosu: Cum va sta treaba din punct de vedere legal cu taburile de pe rgc? Se vor sterge sectiunile de taburi din forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 @Cosu: Cum va sta treaba din punct de vedere legal cu taburile de pe rgc? Se vor sterge sectiunile de taburi din forum? Eu zic sa stam relaxati . MPA n-are treaba cu Romania si mai ales cu trupele romanesti. Pana nu apare ceva concret n-aveti de ce sa ne facem griji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 MPA n-are treaba cu Romania RIAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 mpa, riaa, cna, prm, ***, jeg traduceri va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 RIAA : "Recording Industry Association of America". MPA: "Motion Picture Association" Scuzele mele ca le-am incurcat. Ambele se ocupa in mare cu aceleasi lucruri dar pe felii diferite: Drepturile artistilor in SUA. Prima pentru muzica si a 2a pentru film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 si ce legatura are asta cu taburile de pe mysongbook? nu se paote face un server asemanator in europa fara trupe din statele jigodii ale americii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 mah mysongbook deocamdata n-are nimic, doar powertab a oprit downloadurile - preventiv, sper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Mysongbook are tab-uri de GP4, iar Guitar Pro e pe bani. Mă întreb dacă o să le strice firma cu una cu două ăstora care fac Guitar Pro. Aşa că mă îndoiesc că o să se închidă mysongbook prea curând. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts