necu' Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 ma baieti, ca eu's oleaca mai in urma, ca asa-i la noi la moldova, eu cant la chitara de ceva timp si fiind total autodidact nu m-am axat decat pe griff, si nu prea sunt la curent cu ce inseamna shread, sweep si mai sunt si alti termeni romanizati care nu-mi vin acum in cap... Ce inseamna?? Merci !!!!!!!! Ceaules bulan!!!!!!!
Susceptor Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 shred inseamna insiruirea aia de note in care ai senzatia ca omul taie corzile cu bomfaierul sweep inseamna sa canti o succesiune de note lovind o coarda o singura data (restul notelor de pe coarda fiind luate cu h/o sau p/o) si trecand de la o coarda la cealalta folosind aceelasi sens de lovire a penei
Guest alex_tziby Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 mmmmm... da... eu zic mai bine te axezi pe ce iti place tie sa canti mai mult, si lasi termenii ca o sa vina ei... normal ca e important sa stii ce faci dar mai important e sa sti sa le faci si pe urma sa stii ce ai facut...
ronniefrown Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 ma baieti, ca eu's oleaca mai in urma, ca asa-i la noi la moldova, eu cant la chitara de ceva timp si fiind total autodidact nu m-am axat decat pe griff, si nu prea sunt la curent cu ce inseamna shread, sweep si mai sunt si alti termeni romanizati care nu-mi vin acum in cap... Ce inseamna?? Merci !!!!!!!! Ceaules bulan!!!!!!! offtopic dar, ce naiba inseamna ceaules bulan ?
necu' Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 adica salut baieti ceva de genu ..oricum merci de info
Recommended Posts