Guest Tazz Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 salutare chitaristi de toate varstele....am vazut pe youtube mai multi cantand cate 3-4 note dintr-o singura ciupitura..cum f ac? au sustainer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 pune link sa vedem despre ce e vorba. Descrierea ta e cam vaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tazz Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Piesa asta as vrea s-o invat csa cant...si solo-uld e la fade to black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Cred ca e vorba fie de sweep picking fie de efectul de delay dar inclin catre prima. E o tehnica destul de avansata si parerea mea este sa nu te apuci de asa ceva. Invata sa canti chestii simple bine pentru inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tazz Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 (edited) cum ar fi?..... am icenrcat faza da nu sunt rpea sincronizat Edited June 20, 2008 by Tazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Invata pozitionarea notelor, acorduri, progresii simple de acorduri, piese clasice simple (care sa iti si placa), mergi la un profesor. Exista pe site 6 lectii care ar trebui sa te lamureasca in privinta unor intrebari de la inceput. http://forums.rgc.ro/index.php?showforum=67 Nu cred ca e bine sa te apuci sa faci tehnici complicate pentru ca cel mai probabil nu vei reusi (necesita o dexteritate buna, exercitiu prelungit, cunoastere a instrumentului, etc) si ai sa te simti frustrat si s-ar putea sa renunti la chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts