Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 am timp sa ma hotorasc ce sa-mi iau si am timp sa aprofundez chitara deci ce model credeti ca mi s-ar potrivi? pun si poza cu mine ca sa nu arate suspect topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 hahahahaha ce tari sunt fazele astea!!!!!!!!!!!! daca nu se potriveste chitara cu fatza ta nu te mai apuci de chitara? ORICE CHITARA NUMAI SA PUI MANA SA INVETI! Asta e ideea de baza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 nu zic d asta zic de faptu sa gasesc una care sa nu arata langa mine zici k am pus-o pe langa... daca intelegi c vreau sa zic,,, adica sa nu fie ca in topicu cu het sa fie aiurea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 o chitara o alegi in functie de atitudinea ta si de cum iti gadila retina (lemnarie si alte chestii...banuiesc ca nu ai habar) Intra pe un magazin de scule,ex: www.thomann.de, si alege de acolo o chitara care sa te reprezinte. Posteaza aici si intreaba daca e buna sau nu(calitate lemn,parte electrica etc) SIMPLU.Ce e mai greu de atat,dar se pare ca pe tine te intereseaza parerea celorlalti inainte de toate ,,cum imi sta cu chitara curate?" Vezi ca poti sa vezi si asta in Corel sau Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Taz Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 eu zic ca un GIBSON SUPER 400 CES VSB te`ar prinde bine http://www.thomann.de/gb/gibson_super_400_ces_vsb.htm (PS- alege o chitara sa`ti placa cum arata ea, nu cum crezi ca arata langa tine, ca nu e fusta, si cum zice si BCRich , orice chitara, numai sa inveti, multa bafta!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirceab Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Eu te-aº vedea cu un Fender sau cu un Squier, dar e o pãrere subiectivã. (Barbie are aºa ceva într-un film de/pentru adolscenți.) Oricum înțeleg faptul cã pentru tine conteazã substanțial forma/aspectul chitãrii (deºi pentru majoritatea forumiºtilor conteazã mai mult sunetul, facilitãțile chitãrii). Studiazã mai întâi web-site-urile magazinelor din Bucureºti (http://www.guitarshop.ro/produse.php?scid=3, www.mcmusic.ro, http://www.and-roll.ro/, etc) ºi fã-ți astfel o primã pãrere. Viziteazã concret magazinele ºi vezi în realitate chitarele de pe acolo. Apoi încearcã sã evaluezi bugetul ºi prețurile (doar dacã aspectul conteazã). Aici intervin ºi factorii sunet & calitate. Dacã doar te juci de-a muzica o datã pe lunã prețul poate începe de la 300RON. Dacã joaca e mai intensã, atunci nu coborâ sub 500 RON. Dacã e vorba de a înființa o trupã serioasã atunci ºtacheta urcã la peste 1000 RON. De exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=VQKvyqG7Nc4 sau http://www.youtube.com/watch?v=tDhV-xXDWsE o chitarã de-asta ți-ar place? [calitate foarte bunã, preț mare] Nu uita cã mai este nevoie ºi de un amplificator la chitara respectivã (mai mult sau mai puțin grozav/scump)! P.S. Cred cã TAZ a glumit când a spus: ... ca un GIBSON SUPER 400 CES VSB te`ar prinde bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 (edited) un bc rich warlock :) Edited June 11, 2008 by Demos Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 ) parca am fi pe hi5... o chitara pt tipe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 (edited) am timp sa ma hotorasc ce sa-mi iausi am timp sa aprofundez chitara deci ce model credeti ca mi s-ar potrivi? pun si poza cu mine ca sa nu arate suspect topicu Parerea mea este ca http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=46 ti s-ar potrivi cel mai bine. Este si pe negru daca nu iti place culoarea. Edited June 11, 2008 by Blackthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 matrimoniale ptr chitari ) vreo chitara sa se indragosteasca de fata asta ? ceva de genul http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 matrimoniale ptr chitari ) vreo chitara sa se indragosteasca de fata asta ? ceva de genul http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=46 ti-am luat-o inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 (edited) acum am observat oircum va spun sigur ( sau cel putin presupun ) ca tipa asta o sa-si ia chitara ca sa se dea mare "eu cant la chitara fataaa !!" si o va folosi pe post de bibelou , se va poza cu ea etc ... doar presupun Edited June 11, 2008 by Demos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 am fatsa de emoista sau cv in genu?:| aia cu hello kitty nici macar nu pot sa o privesc 1. hello kitty mi se pare cv deja expirat...nu am avut si nici nu o sa am o parere buna despre chestia aia 2. roz=greatza nu va suparati da nu cred k daca sunt fata inseamna automat ca port doar roz... de fapt in afara d 2-3 haine colorate nu am decat negre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gica Gogu Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 am fatsa de emoista sau cv in genu?:|aia cu hello kitty nici macar nu pot sa o privesc 1. hello kitty mi se pare cv deja expirat...nu am avut si nici nu o sa am o parere buna despre chestia aia 2. roz=greatza nu va suparati da nu cred k daca sunt fata inseamna automat ca port doar roz... de fapt in afara d 2-3 haine colorate nu am decat negre... Poate asta iti place mai mult, au si pe albastru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smar2 Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Chitarile de la daisy rock banuiesc ca nu te coafeaza... prea girly pt o emo... Atunci ia-ti una cu colturi si muchii mai ascutite... te si poti taia cu ea daca te-apuca cheful... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 AM INTREBAT DACA AM MOACA DE EMO! DA NU POT SA SUFAR STILU NU SUNT EMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joe Satriani Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Io zic sa o lasi moarta cu guitara, daca Nu postai poza, poate aveai vreo sansa (in mintzile noastre) dar cu fatza aia, mai bine apucate de Saxofon sau Aerobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 acum am observat oircum va spun sigur ( sau cel putin presupun ) ca tipa asta o sa-si ia chitara ca sa se dea mare "eu cant la chitara fataaa !!" si o va folosi pe post de bibelou , se va poza cu ea etc ... doar presupun SIIIGUR nici macar la concertu unde m-a obligat profu sa merg nu am venit nu vorbesc cu fata si oricum eu in clasa nu stau cu fetele stau cu baietii poate ai intelege si tu ca nu sunt genu care sa ma dau mare vreau o chitara electrica pt k ma tenteaza ideea unei formatii.... frate mai bine nu faceam topicu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 (edited) ce buget ai? mai exact, cati bani ai de aruncat pe o chitara? ce stil de muzica vrei sa canti? iti raman bani de amplificator/combo/cub? ai rpieteni cu care canti / ai vrea sa canti? aia ce scule au? iti plac? canti si cu vocea? CE MUZICA ASCULTI? Edited June 11, 2008 by carramba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 nu stii sa canti la chitara si vrei formatie... o sa- mi dai un autograf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smar2 Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 scuze pentru off-topicul de mai devreme... Iar ca sa fiu la subiect, depinde cat de serios vrei sa te apuci de chitara, ce gen, etc... (pt zdranganit la munte la focu de tabara trebuie cu totul alt fel de chitara decat la jin-jin-uri). Iar aspectul chitarii chiar nu are nici o relevanta pana nu te sui pe vreo scena (si nici atunci nu prea conteaza). Conteaza cum suna, sau mai bine zis, cum o faci tu sa sune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joe Satriani Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 ba nu mai prostitzi fata, uitativa ce fatza are ma, asta nu o sa stiue nici daca o sa faca guitara cu Bujor Hariga timp de 5 ani. Si pt. toti guitaristii care se cred tari, faceti ce fac si io acuma, INVATZATZI CHICKEN PICKING !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 whatever ce sa zic de parca alti au fost mai buni cand aveau varsta mea stiti ce daca va arde de mishto duceti-va in alta parte..eu speram aici sa gasesc ajutor... ma rog..... vad k pe nimeni nu intereseaza asa ca va rog incetati daca nu sunteti interesati sa ma ajutati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts