Diud Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ok deci faza e cam asa: am un squier affinity cu ibz in bridge,si o doza de pe un fender highway one in neck si as vrea sa-mi cumpar o pedala. Problema e ca nu stiu ce.Eu de preferat as vrea sa cant chestii gen guns,floyd stuff like that si as vrea sa ma axez oarecum p un chours (kindda like november rain ) Orice recomandare is thx!
Cosu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pedala aia unde ar trebui sa intre ? Amplificare ai ? Daca da, de care?
Diud Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 am un fender frontman 15 g :|.E de *** stiu,da bugetu' m-a fortat momentan .
Diud Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 in fine...as cata ceva si oarecum mai modest ,adica ceva pana-n 2 3 mil nush... :| sugestii cosule?
Guest andypopa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Serios acum, eu nu inteleg altceva: vrei o pedala de chorus, o pedala de distors, orice pedala sau un procesor? Frontman 15R ar putea sa-ti imbunatateasca viata. Nu stiu daca G-ul e la fel in toate privintele exceptand reverbul, dar tin minte ca pe R distorsul era placut (fara c**** though). Ce cauti mai exact?
Guest Rayvann Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Serios acum, eu nu inteleg altceva: vrei o pedala de chorus, o pedala de distors, orice pedala sau un procesor?Frontman 15R ar putea sa-ti imbunatateasca viata. Nu stiu daca G-ul e la fel in toate privintele exceptand reverbul, dar tin minte ca pe R distorsul era placut (fara c**** though). Ce cauti mai exact? Chiar este la fel,mai putin reverbul.
Diud Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Serios acum, eu nu inteleg altceva: vrei o pedala de chorus, o pedala de distors, orice pedala sau un procesor?Frontman 15R ar putea sa-ti imbunatateasca viata. Nu stiu daca G-ul e la fel in toate privintele exceptand reverbul, dar tin minte ca pe R distorsul era placut (fara c**** though). Ce cauti mai exact? de chours in mare,adica sa aiba si alte efecte dunno... :|
Guest andypopa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://www.bosscorp.co.jp/products/en/CE-5/index.html
Guest KingAndrulici Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 O de-asta bãgata într-un de-ãsta.
Recommended Posts