Gifenrich Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Negura Bunget vor canta la marele festival Wacken,va vine sa credeti!?Ce departe au ajuns unele formati,Ne dau speranta! http://www.wacken.com/en/woa2008/main-band...negurabunget08/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Alexandru Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 (edited) speranțã cã....?? daca te referi la celelalte trupe romanesti, nu exista speranta:)) Edited June 7, 2008 by Razvan Alexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted June 7, 2008 Author Share Posted June 7, 2008 (edited) Si acum marea intrebare: De Ce? Daca ei au putut, altii de ce nu vor putea? Edited June 7, 2008 by GiFenRich(gibson.fender.R) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest titus Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Si acum marea intrebare: De Ce?Daca ei au putut, altii de ce nu vor putea? pt ca unii sunt mai buni, alti mai putin...ma refer la orice, de la compozitie muzicala la management... negura, formatie pt care am mult respect, a stiut sa se impuna si se pare ca reuseste in domeniul asta al metalului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Negura Bunget vor canta la marele festival Wacken,va vine sa credeti!?Ce departe au ajuns unele formati,Ne dau speranta! http://www.wacken.com/en/woa2008/main-band...negurabunget08/ Mare branza, ei si Lordi (si Avenged Sevenfold si Sabbaton si altii de felul lor). Adica felicitari si la mai multe pentru Negura Bunget, dar parca vad ca vor canta in deschidere la vreun Lordi sau ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Nu in deschidere la la Lordi, ci la altii mult mai marunti. Insa e un pas spre mai bine, chiar daca vine mult prea tarziu si mult prea timid. Eu unul ma bucur pentru ei si pentru Metalul romanesc. Mi-as dori sa vad cat mai des trupe din tara aici, in concerte si festivaluri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 adevarul e ca si canta de ceva vreme oricum, e mare chestie sa canti la wacken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amon Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 fratilor........bv lor......au ajuns sa cante la wacken..........bv lor......tot respectul........si negura bunget are in tour date chestia asta din martie,ca am vrut sa imi iau si eu bilet si buna dimineata(in martie nu mai gasesti bilet:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyche Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 trupa nu este pe gustul meu dar merita intradevar tot respectul pt realizare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 E singura trupa din Romania care are ceva pe genul respectiv (restul pentru mine nu prea inseamna, nu aduc nimic); de asemenea, daca tin minte sunt dati si ca exemplu in diverse reviste cu specific in afara. NB sunt cunoscuti in afara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts