AnalogSound Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Mi-a fost oferita cadou de catre a mea logodnica, dar aleasa de mine: Specificatii tehnice: Electro-acoustic mini jumbo guitar w/ solid class-A spruce top+++++++++ & B-Band A3.2 EQ - Top: Solid Class-A Spruce - Back & Sides: Rosewood - Neck: Mahogany - Fingerboard: Rosewood - Bridge: Rosewood - Neck & Body Binding: Maple - Headstock Veneer: Rosewood - Nut: Bone - Soundhole: Abalone + Rosewood inlay - Backstrip: Maple - Machine Heads: Diecast nickel w/ white pearloid button - Pickguard: tortoiseshell - Electronics(active): under saddle B-Band PU + B-Band A3TX EQ w/Volume + B/M/T/P (±12 dB) + low battery test led - Outputs: 1 x standard 1/4" jack + 1 x XLR - Finish: natural highgloss - Strings: D'Addario. Parti bune: pai pana acum este mai mult decat ok, are un action destul de jos are un sunet cristalin si la rece si inregistrata, iar octavele suna chiar bine... ceea ce e cam greu la o acustica relativ ieftina Parti rele: unele detalii minore de finisaj nu sunt asa de bien facute mai o urma mica de clei mai una mai alta dar cam atat Pretul platit:500 RON
Blackthorn Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 (edited) Mi-a fost oferita cadou de catre a mea logodnica, dar aleasa de mine: Specificatii tehnice: Electro-acoustic mini jumbo guitar w/ solid class-A spruce top+++++++++ & B-Band A3.2 EQ - Top: Solid Class-A Spruce - Back & Sides: Rosewood - Neck: Mahogany - Fingerboard: Rosewood - Bridge: Rosewood - Neck & Body Binding: Maple - Headstock Veneer: Rosewood - Nut: Bone - Soundhole: Abalone + Rosewood inlay - Backstrip: Maple - Machine Heads: Diecast nickel w/ white pearloid button - Pickguard: tortoiseshell - Electronics(active): under saddle B-Band™ PU + B-Band™ A3TX EQ w/Volume + B/M/T/P (±12 dB) + low battery test led - Outputs: 1 x standard 1/4" jack + 1 x XLR - Finish: natural highgloss - Strings: D'Addario. Parti bune: pai pana acum este mai mult decat ok, are un action destul de jos are un sunet cristalin si la rece si inregistrata, iar octavele suna chiar bine... ceea ce e cam greu la o acustica relativ ieftina Parti rele: unele detalii minore de finisaj nu sunt asa de bien facute mai o urma mica de clei mai una mai alta dar cam atat Pretul platit:500 RON Daca eare fata din lemn masiv si cu electronica de la B-Band vreau sa imi iau si eu una la 500 RON. Spune-mi si mie te rog de unde ai luat-o. Edited June 5, 2008 by Blackthorn
AnalogSound Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 (edited) de la mc music si cred ca era cam ultima, dar poti merge sa intrebi, s-au purtat extrem de bine oamenii, ca de fiecare data de altfel. Si da este cu fatza din lemn masiv, dintr-o singura bucata, la fel si spatele este dintr-o singura bucata... eu is foarte multumit de ea pana acum, iti dai seama ca o sa trebuiasca sa ii schimbi corzile pentru ca sunt corzi de prezentare presupun, insa curios si de-a dreptul interesant este faptul ca nu sunt noste sarme nenorocite. Edited June 5, 2008 by dark_rain
Recommended Posts