Demos Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vreau sa-mi iau o chitara electrica de la un bun amic . Si as dori sa ii schimb corzile , eu as prefera sa imi pun corzi de 0.9 voi ce parere aveti ? am mai cantat la chitara , dar vreau sa stiu si parerea voastra rock on
Dimitriyus Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Vreau sa-mi iau o chitara electrica de la un bun amic . Si as dori sa ii schimb corzile , eu as prefera sa imi pun corzi de 0.9 voi ce parere aveti ? am mai cantat la chitara , dar vreau sa stiu si parerea voastra rock on Daca esti incepator, corzile mai subtiri te vor avantaja, de asemenea, daca pe chitara au fost corzi 0.09 iar tu vrei sa treci la mai groase 0.10 de ex, va fi nevoie de ceva ajustari (intonatie, bridge, truss-rod). Vezi ca s-a mai discutat. Succes!
Demos Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 eu cant la chitara acustica , asa ca nu va fi problema la trecerea de la groase la mai subtiri, adik sunt invatat , dar intreb asa...voi ce ati prefera
Guest Dreamchild Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 (edited) 0,09 Edited June 5, 2008 by Dreamchild
Guest Dreamchild Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Eu cint pe set de 0,09 primele trei si de 0,1 celelalte... Imi plac cum vibreaza groasele.. pfff sunt iubitor de bass.
Guest Manu Manu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 0.10 pt electrica si pt acustica. 0.09 la electrica mi se par prea subitiri si mult prea moi, iar cele de 0.10 scot sunete mai faine.... parerea mea
Recommended Posts