Metabog Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nu am mai avut timp sa fac nici o piesa cap coada asa ca o sa dau dump aici la ce mai sta degeaba prin directorul meu de Projects (multe chestii incomplete si experimente de sunet). Next stop: BAC De baut in taverna din Waterdeep. (eram foarte plictisit) petrucci style clean tone Proiect abandonat... vioara experiment cu niste sample-uri de chitara (solo-ul e pe clapa facut, si ritmul e programat). Allah Yar, melodie turceasca backing track pentru cineva
OntZ Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 tavern e super dar ar merge o vioara si un blocfleute (sau cum se scrie)/flaut in loc de clapa si ar fi chiar minunat
Metabog Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 More random stuff, din nou, majoritatea sunt neterminate si lasate balta dar parca erau cateva idei care imi placeau, doar ca nu se uneau bine de-alungul melodiei. binaural brain drill experiment
Metabog Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tobele cu ce le faci? if you don't mind me asking. Addictive Drums, suna foarte bine, nu?
SolDiez Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Yes they do. Ma chinuiam cu ezdrummeru si ma apucau dracii. cel putin pe calculatoru vechi care nu prea ducea. O sa-l incerc si pe asta 10x.
Metabog Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Yes they do. Ma chinuiam cu ezdrummeru si ma apucau dracii. cel putin pe calculatoru vechi care nu prea ducea. O sa-l incerc si pe asta 10x. Daca vrei iti trimit pe PM niste preseturi facute de mine care suna mult mai bine decat alea de-a gata (desi chiar si alea suna bine pentru multe genuri).
Metabog Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 (edited) Moar random stuff dumping, chestii incomplete, idei. O piesa compusa si orchestrata de Hugo Viana (nu cred ca am retinut exact din ce tara Sud Americana e). Tot respectul and all rights reserved, eu l-am ajutat cu niste voce, asta o varianta mai veche cu tobe naspa si o portiune din vocea lui de ghidare ramasa pe-acolo spre final pe sub vocea mea. inceput de piesa... older stuff... Edited June 10, 2008 by Metabog
apocalipsa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 misto vocea! poate mere chiar cu ceva mai multa tenta arhaica sau nush cum sa zic... sacred shit, like buddha bar... ca sa iesi din abordarea oarecum conventionala. oricum f reusita:)
Recommended Posts