Dicu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no daca tot astia cu shepte corzi ne reneaga , ne-am luat jucariile si ne-am dus pe alt thread. hai bagati mare astia ca scala lunga....
Jihad Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Poze cu girafa ESP LTD MHB-400 * scala 27" baritone * integral maple, necktrough * EMG 81/85 * grover tuners, schaller straplock, earvana compensated nut * culoare negru mat * acordaj baritone standard B/E/A/D/F#/B cu corzi GHS Low-Boomers 11-53 (in curand o sa bag ceva mai groase, sa vedem ce poate cu adevarat)
Dicu Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 (edited) hai sa scriu si eu detalii despre ghitra mea; * scala de 28" * emg 81/89 * acordata b standard sau drop a * corzi 0.11-.70 Edited May 30, 2008 by Dicu
Blackthorn Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 hai sa scriu si eu detalii despre ghitra mea; * scala de 27" * emg 81/89 * acordata b standard sau drop a * corzi 0.11-.70 E chitara facuta pe la vre-un lutier sau e un model standard? Oricum arata bine si cred ca si suna pe masura.
Dicu Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 e un model standard intr-o anume masura. adica e un bariton Johnson , dar caruia i-am bagat emgurile
gramsteen Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Salutari fratilor "baritonisti". Prezint si eu arma din dotare Ibanez MMM1 (modificata de mine cu manutzele mele in atelierul lui Cristi Grosu, si anume : am adancit in corp cutaway-urile la ambele "coarne" pentru ca era imposibil de cantat de la spatiul 19 in sus si un pic de tesitura accentuata la portiunea unde se sprijina mana dreapta pentru ca era cam incomod pentru mine) Alte specificatii: Scala 28 inch Doze: DiMarzio AirNorton la neck DiMArzio D-Sonic la bridge Neck thru cu "aripi" din mahon Taste Jim Dunlop Jumbo #6100 Folosesc corzi Ernie Ball Baritone Slinky (13, 18, 30w, 44w, 56w, 72w) Acordata A - A O folosesc la urmatoarele piese: Baba Novak, Andrii Popa, Fie Sa Renasca Suna demential !
Blackthorn Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Salutari fratilor "baritonisti". Prezint si eu arma din dotare Ibanez MMM1 (modificata de mine cu manutzele mele in atelierul lui Cristi Grosu, si anume : am adancit in corp cutaway-urile la ambele "coarne" pentru ca era imposibil de cantat de la spatiul 19 in sus si un pic de tesitura accentuata la portiunea unde se sprijina mana dreapta pentru ca era cam incomod pentru mine) Alte specificatii: Scala 28 inch Doze: DiMarzio AirNorton la neck DiMArzio D-Sonic la bridge Neck thru cu "aripi" din mahon Taste Jim Dunlop Jumbo #6100 Folosesc corzi Ernie Ball Baritone Slinky (13, 18, 30w, 44w, 56w, 72w) Acordata A - A O folosesc la urmatoarele piese: Baba Novak, Andrii Popa, Fie Sa Renasca Suna demential ! Cred ca ar fi stat bine in poza si un Music Man bariton. Prietenii stiu de ce...
gramsteen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 (edited) Am avut Music Man Silhouette Baritone. Echipat cu aceleasi doze (D-Sonic & Air Norton) suna similar insa era ceva mai incomoda. Music Man au pastrat pozitionarea bridge-ului ca si la bas si din aceasta cauza, orice chitarist care canta pe Silhouette Baritone se simte ca si cand ar fi bas, nu chitara. Fata de MMM 1 are scala mai lunga (29"). Plus, cant DOAR cu Ibanez. Raman fidel Edited May 31, 2008 by gramsteen
Dicu Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 fain de tot mmm1 tau cristi, chiar vorbeam aseara cu un prieten de modelul asta . sa'l canti sanatos
gramsteen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 fain de tot mmm1 tau cristi, chiar vorbeam aseara cu un prieten de modelul asta . sa'l canti sanatos Multumesc frumos ! Asemenea si voua !
Dicu Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 hai astia care mai aveti baritoane sariti, ca mai e loc si de voi...
gramsteen Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Se pare ca nu suntem asa de multi. Poate ne intalnim la o bere pe terasa unui bloc. Incapem cu totii in lift intr-o singura tura.
varu' maftei Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Am avut huiduma de mai jos (ESP LTD VB200), dar am dat-o ca era prea grea si incomoda. Dintre modelele de baritone, cel mai mult imi place acum noul PRS Mike Mushok (oare de ce a plecat de la Ibanez ?)
gramsteen Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Probabil ca din acelasi motiv pentru care a plecat si Petrucci. Primeste mai multi bani de la PRS. Din moment primeste bani iar chitara e facuta pe gustul lui , nu cred ca mai conteaza ce scrie pe ea.
denis_symbiotic Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Nu e ghitara mea, dar e cel mai lung baritone pe care l-am vazut(are 38 inches) si a apartinut lui Allan Holdsworth, custom built by Bill DeLap. Edited June 19, 2008 by denis_symbiotic
gityolaci Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 sal! se poate folosii chitarile bariton cu normal tuning (E)? ca vreau sa cumpar un epiphone baritone si trebuie sa folosesc si la alte gene si nu stiu daca o sa fie prea etansate corzile la E tuning Cheers
gramsteen Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Pai, nu faci nicio ghidusie cu un baritone acordat in E-E (cu o octava mai jos decat acordajul standard). Eventual te iei la bataie cu basistul tau.
Recommended Posts