Marius T Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Stiu ca e o intrebare care nu prea isi are locul dar tocmai ascultam piesa si ma durea mintea ce solo baga Gary incepand cu minutul 4 si voiam sa va intreb daca este cineva pe forum aici asa de profi care baga soloul complet fara greseala si altele. Eventual putetzi pune incercarile voastre ca atashament daca suntetzi deacord. Eu nu am curaj sa pun dar pun piesa la care ma refer Apropo si cat practice iti trebe sa ajungi sa bagi asa solo (aufi) mentionez ca e varianta live de 7 min care nu se compara cu cea de pe album inregistrata in studio nu am stiut unde sa pun topicul, sper sa fie ok. Nu ai voie sa pui MP3-uri pirat pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Marius T sigur sunt oameni pe forum care pot canta piesa asta. Iar soloul in general e solo .Adica e personalizat . De regula artistii mari atunci cand fac preluari nu canta nota cu nota solourile originale. Sigur exista cazuri si cazuri... Eu unul nu pot sa cant asa dar cine stie , poate intr-o zi or sa imi zica astia Garry Moore din Carpati Ai grija ce mp3-uri atasezi pe forum. Citeste regulamentul .... Edited December 6, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 thanks pt. mutarea topicului unde trebuie. Any way poate pt cei care nu stiu piesa o sa le placa dar am indoiesc sa fie cineva care nu stie asa o piesa . Oricum Gary Moore e Gary Moore ..... mult prea frumos canta. Dar cine stie cine sare pe forum cu o varianta si il declaram "Gary Moore al Carpatilor" apropo de expresie. ups sorry chiar nu am citit regulamentul. cred ca obisnuintza de a da agree in windows cand instalezi ceva promit ca am sa il citesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
blakk Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Nu stiu cati or sti piesa asta cantata de Gary Moore dar ma intreb cati or sti-o pe aia cantata de Thin Lizzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Lewl mah, Gary Moore a fost la Thin Lizzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts