www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 14 - Votare si comentarii

Cosu

Votati interpretarea preferata  

35 members have voted

1. 1. Votati interpretarea preferata

• Antwan
      2
    • Baumwolle
      1
    • Burb
      2
    • Doi_chitaristi
      1
    • Gix
      3
    • Ilun
      5
    • Jacksonman
      5
    • Lukeblue
      9
    • Lumea_imi_spune_iosif
      1
    • Marcel
      0
    • Stradivarius
      6

Recommended Posts

Guest newsound

parerea mea..... cel mai din zeama asta e lukeblue! sound, felling...ce-i drept putin aglomerat la un moment dat. Super fain!

gix...iar e fain da nu e chiar pur sange pt funk... pasajele de clapa sunt departe de cum zicea felix...tony macalpine! ma asteptam la altceva la cat de mult l-ati laudat. Cu chitara insa e bine de tot...dar ma asteptam la mai multa explozie.

jacksonman gandeste frumos da tre-sa isi arunce zoomul sau bazzul si sa-si ia procesor!

bine stradivarius!!! rock...si eu sunt rock da nu pe piesa asta care cere ceva mai jazzy-funky. "zborul carabusului" de la sfarsit...e din alt film. Daca piesa era mai rock te alegeam pe tine!

votul meu merge la lukeblue

Edited by newsound

Lukeblue, fara nici o discutie.. de departe cel mai bun sound, cel mai bun mix, compozitie cat de cat gandita, nu doar improvizatie fara noima.. Profi, ce mai. Steril si neoriginal pentru gusturile mele, dar profi.

Jacksonman are o tema chiar misto, insa e sabotat total de ton (super infect, omule, era sa sterg mp3ul tau dupa primele 2 secunde cu chitaielile alea infioratoare si sa ratez o tema mistocutza, bine ca am avut rabdare), chiar asa de proaste sa fie zoomurile, parca e intentionat cat mai naspa cu putinta.

Am mai tras 2-3 piese, dar nu m-a entuziasmat nimic altceva.

Deci vot lukeblue, cu parere de rau pt jacksonman - tema aia e misto, dar n-are nici o treaba cu funk/jazz-ul propus.

gix... pasajele de clapa sunt departe de cum zicea felix...tony macalpine! ma asteptam la altceva la cat de mult l-ati laudat.

mai omule... faza cu MacAlpine era gluma, ca dealtfel tot ce am scris acolo despre Gix. :) stiu eu foarte bine ce face MacAlpine la clapa, la chitara si mai si... dar era o comparatie inocenta apropo de unul care stie si la clapa si la chitara... asta e :)

bai nu am cuvinte...si totusi ma chinui sa scriu si io o parere aici...Gix omule, incep cu tine pt ca la tine a mers votul meu...mi s-a parut cea mai bine structurata varianta ta, toate notele si-au avut rostul, facut totul cu cap, misto rau, fara ruperi in talente si clapele alea au fost si ele binevenite...luke, tu ai fost al 2-lea la mine, tre sa spun ca ff greu am reusit sa ma decid intre tine si Gix, si mi-a placut ff mult si ce ai facut tu dar am avut o foarte usoara senzatie de monotonie cam p la jumatatea piesei cred, oricum inceputu ff tare, si intrarea pe solou cu distors e ff in forta si culmea, pt asa negativ, potrivita...huh...i'm done ca nu mai am ce spune...mai bine i-as pune pe cei mentionati sus la locul 1 si noi astilalti p 2 si gata

...lol, am 69 posturi

Edited by ilun

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.