Eugen D Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Eu , CatalinS. si colegii nostri din trupa Rising Shadow . va asteptam Marti in Viking la ora 21 . pretzul biletului e 6 sau 5 ron.
Elethan Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Tu faci parte din Rising Shadow? cunostiinte mai vechi, ma intreb oare daca este aceeasi formatie pe care o stiam candva.De venit oricum vin sigur.
Elethan Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Nu mai stiu exact ce componenta are trupa, insa fratele vocalului nostru a fost chitarist in Rising Shadow.. Super talentat omu
Catalin S. Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Salutare ! Voce - Paul "Slayer" Grigoriu Chitara - Alberto Bolocan Chitara - Eugen "Evilpath" Dumitru Tobe - Vlad Telea Bas - Catalin Scanteie Vom canta 10 piese cu tot cu intro si partea de solo de la mijlocul cantarii care va supriza, sper. Primii doi fac parte din vechea formula, restul... prieteni mai vechi sau mai noi, colegi de suferinta din undergroundul romanesc. Ma pot lauda ca in 1995 cand a aparut compilatia Underground Romania Vol. 1 eram si eu prezent dar cu alta trupa, dorindu-mi sa cant la un moment dat cu Rising Shadow... Eh, uite c-au trecut 10 ani si visul mi-a fost indeplinit ! Maine seara va asteptam pe toti. Pretul biletului (ca nu a stiut Eugen sa va spuna exact) este de 60.000 lei vechi. Numai bine !
michel2233 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Incerc sa ajung si eu ... nu stiu daca reusesc insa ... daca nu vin va tin pumnii ... sa sunati bestial ... sa rupeti clubul ala in doua!
Eugen D Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Multzumim de urari .. si noi speram sa iasa maine bine
malex Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Mah... pentru aia "care n-ajunge la show", nu bagati si voi acilea nijte mp3-uri? just asking...
Catalin S. Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Mah... pentru aia "care n-ajunge la show", nu bagati si voi acilea nijte mp3-uri? just asking... Vezi bre pe site ca e un sample !
malex Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Vezi bre pe site ca e un sample ! hehe... gata... ascultat mijto instrumentatia (sau negativu' ca sa ma iecsprim corect)
michel2233 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Vezi bre pe site ca e un sample ! Ascultarea demo-ului de pe site-ul vostru cam acum o saptamana m-a facut sa-mi doresc sa vin la voi la concert ... sper doar sa ajung ... Malex ca de obicei ar vrea sa vina dar ora tarzie il impiedica ... hmm .. ce scuza buna ...
malex Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Malex ca de obicei ar vrea sa vina dar ora tarzie il impiedica ... hmm .. ce scuza buna ... Michel Din tot sufletul ti-as dori (si nu, asta nu e un blestem) sa ai aceeasi scuza Poate vei avea ocazia... si o sa-mi spui atunci Bafta - hai ca suntem total pe langa.
michel2233 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Malex ... te inteleg omule ... am glumit si eu ... Din pacate, sau fericire, la mine a venit deja "Mosul" .... lucru care ma incurca putin pentru maine seara .. incerc totusi sa trec pe la ora 10 ... poate mai prind ceva ... oricum bafta la cantare si sa aud aici recenzii de la voi.
Catalin S. Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 incerc totusi sa trec pe la ora 10 ... poate mai prind ceva... Repet, in deschidere canta Colt 44, deci o sa prinzi si Rising Shadow.
Eugen D Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 va asteptam . si pe cei care ajung mai tarziu . k noi o sa cantam ultimii deci . o sa fitzi sigur de la inceput
michel2233 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Mai intai de toate vreau sa-mi cer scuze ca nu am ajuns la concertul vostru ... Concertul "USA Gospel Singers" s-a terminat pe la 22:45 ... a trebuit sa fac un drum inapoi acasa si nu am mai avut timp sa ajung si la voi ... cred ca erati oricum pe terminate la un 23:30 ... sper totusi ca cei care au fost sa ma faca si pe mine sa inteleg cum au decurs cantarile din seara asta ... sper sa existe cat de curand si o data viitoare ... si astept poze .. vreau sa va vad!
Catalin S. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 (edited) A fost super... n-am cuvinte la ora asta... e prea devreme... Nu ma pre pricep eu la cronici pentru ca deh... sunt in tabara cealalata si nu pot spune decat de bine. Mai repede ar face-o cineva de pe forum care a reusit sa ajunga... Oricum Eugen s-a autodepasit... a sunat "zid" vorba unui amic de-al meu ! Eu cateva gherle pe ici pe colo... dar publicul cum am mai spus-o si pe alt forum (la fel ca si-n sport) a fost al saselea membru al trupei. Suna frumos dar chiar e adevarat. Cum pun mana pe poze promit ca postez la greu. Stiu ca au fost vreo trei camere de-ale amicilor nostri plus inca vreo doua din public si doua camere video. In curand vom face si un scurt montaj pe care-l vom posta pe site pt download. A fost super, n-am cuvinte la ora asta... e prea devreme... Revin ! Edited December 7, 2005 by Catalin S.
michel2233 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 hmmm .. ce ma oftic ca nu am ajuns si eu ... noroc cu Andeea Marin ... imi mai clatesc si eu ochii si urechile ... da este si cu sunet! Ca venii vorba ... Andreea Marin a fost la Gospel ..
Catalin S. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Cateva poze, sau part. 1 cum imi place mie sa spun, dintr-un lot de 37 de buc. (thanx Irina Pilos)... Am hotarat cu trupa de comun acord sa postam doar 7. CUm primim alte seturi de la prietenii fotografi, cum le postam aici. Alberto si Eugen, eu sunt mai in spate asha... Eu in prim plan, am avut pile ca doar mi-e prietena cea care a pozat... Eugen si subsemnatul. Paul si in plan indepartat Alberto. Cu colegii de la Colt44, si cu Metalhead Staff (organizatorii) - Emil si Katala... Rising Shadow after concert. O fana inflacarata - Ardeica ! Simbolice, ce-ai facut tata, lasi fata singura ? Revin. Michell, i-ai transmis Andreei Marin sa vina sa-si ia hainele de la mine de-acasa ?
michel2233 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Michell, i-ai transmis Andreei Marin sa vina sa-si ia hainele de la mine de-acasa ? ... aoleo .. si la tine? ... Revenind .. foarte frumoase pozele .. felicitari! ...
Catalin S. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hehe, pacat ca nu se prea vede in aceste poze ca am purtat bentita !
Catalin S. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Opaaa... Mah, tu ori ai fost la concert ori cunosti dedesubturilii trupei...
Eugen D Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 ma. scuzati de intarziere . dar acum am ajuns si eu acasa.. ce pot sa zic ... m-am simtit extraordinar alaturi de colegii mei din Rising Shadow acolo pe scena . k si catalin nici eu nu prea mi-am mai revenit inca mai am ...flash-uri de acolo /.... multzumesc de complimente Catalin . stii tu cu zidu .. in rest ..am observat acolo cativa din rgc i.. cu doi kiar am facut cunostintza . Maky si Symbolic ... imi pare rau k nu am apucat sa mai cunosc si alta lume .dar asta e .. poate la urmatoarea "interpretare" ... si cu astea fiind spuse .... tzin sa multzumesc tuturos care au venit sa ne vada . pt atmosfera kre au reusit sa o faca acolo . pt k au fost alaturi de noi intr'un moment ff important pt trupa Rising Shadow , vreau sa felicit trupa Colt44 . si bine inteles ///tzin neaparat sa'mi felicit colegii . care ..intr-u totul . au dat dovada de ff mult profesionalism . si pot sa zic k sunt fericit k fac parte din trupa Rising Shadow . .. .. ..
Recommended Posts