www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Restructurare


Cosu
 Share

Recommended Posts

Precum puteţi observa, odată cu începutul lunii în care primim (şi oferim) multe cadouri, am decis să-i oferim forumului o 'mică' restructurare.

 

Am considerat necesar acest 'cadou' deoarece numărul de utilizatori (ca şi numărul de discuţii) a crescut foarte mult în ultimul timp. De asemenea,credem că noua organizare cuprinde mai bine direcţia în care vrem să meargă forumul şi comunitatea.

 

Mai jos găsiţi o scurtă trecere în revistă a scopului fiecărei secţiuni:

 

Secţiunea "Comunitate"

Aici este locul ştirilor şi al concursului RGC, dar şi locul unde ne cunoastem mai bine si unde vorbim despre lucruri ce nu sunt nepararat legate de chitara. Artă (muzică, pictură, film, litaratură...) ştiri diverse, discuţii relaxate.

"De toate" şi "Tonomat", precum şi unele discuţii din alte forumuri au fost strămutate în Cafenea.

 

Secţiunea "Chitara & Co."

Numele spune totul - cea mai importantă secţiune a forumului. Tot ce ţine de chitară de la A la Z. Fie că este vorba de probleme tehnice, de interpretare, de teorie, de compus melodii sau de chitară bas, toate îşi au locul aici. Dacă sunteţi la început, nu vă sfiiţi să întrebaţi pe forumul dedicat - toţi am început undeva.

 

Secţiunea "Alte instrumente"

Soliştii vocali au şi ei locul lor. Forumul "Alte instrumente" este dedicat celor ce cântă la tobe, clape, muzicuţă sau la orice alt instrument muzical (şi care care nu este chitară).

 

Secţiunea "Duelul chitariştilor"

Aici puteti participa saptamânal la duel. Regulamentul special îl puteţi citi în cadrul acestui forum.

 

Secţiunea "Live"

Dedicată în principal trupelor şi colaborării între voi. Fie ca e vorba de anunţarea unui concert, de găsirea unui membru nou sau de organizarea unui jam, toate îşi au locul aici.

 

Secţiunea "Pe scenă şi în studio"

Sunetul live este foarte important si de aceea i-am acordat propriul forum. "În studio" puteţi discuta despre cum se pot înregistra şi pune în valoare mai bine creaţiile voastre.

În cadrul subforumului "Înregistrarile noastre" puteti să arataţi de ce sunteţi cu adevărat în stare - ataşaţi melodii interpretate/compuse de voi. Tot în această secţiune puteţi discuta despre amplificatoare, efecte şi alte lucruri necesare unui chitarist. Puteţi realiza recenzii ale echipamentelor ce le aveti in posesie (în "Recenzii de scule").

 

Secţiunea "Tabulaturi"

Puteţi cere o tabulatura sau puteţi prezenta marelui public realizarea voastră. Arhiva are un statut special - aici se vor găsi tabulaturi reuşite/complete şi membrii pot pune intrebari sau mulţumi autorilor. Adăugarea unei tabulaturi în arhivă poate fi realizată doar de către un moderator.

 

Secţiunea "Altele"

Un fel de loc pentru ce a mai rămas. E vorba de "Mica publicitate" unde e puteţi vinde sau cumpara diverse obiecte (legate in principal de muzică)."Deşertul nuclear" este fostul Sandbox, cosmezizat. E un loc special pentru oameni speciali, unde cei mai "ciudaţi" exponenţi ai comunităţii pot zburdaîn voie şi dezordine.

 

"Secţiunea Administrativă"

Un fel de condică de sugestii şi reclamaţii.

 

Această structurare a forumului este momentan într-o etapă de testare. Aşteptăm sugestiile şi ideile voastre atât pe mail la forum arond rgc.ro cât şi pe forumul de feedback.

 

Echipa RGC.ro

 

Puteţi comenta această ştire aici.

Edited by cearny
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.