Guest h00k Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Am si eu nevoie de niste autocolante pt chitara. Stiti un magazin ceva de unde sa cumpar niste chestii "in tema" cu rockul? Ca merita saraca scula si ea un finishing touch de cand umblat pe la ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 mane... ma gandeam la ceva mai elaborat. ca am mai avut tentative din astea cu cu hartie A4 si printat, dar pe urma la prima picature de lichid ce a atins chitara a inceput sa faca urat cerneala/foaia. sunt chestii de calitate NET superioara unei simple coli A4 cu lipici pe spate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Exista un fel de folie adeziva transparenta. Poti sa iti tiparesti ce vrei tu pe hartie autocolanta si apoi sa lipesti folia asta peste. Asa poti sa te asiguri ca nu o sa ai probleme cu umezeala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 ...aici vorbeste un om cu ex[perienta in lipit prostii pe chitara...un om care spune clar ca alea facute cu metoda luat de pe net, printate pe diverse foi lucioase adezive merge da nu tine...(prea mult)...dupa cateva luni s-au bulit...io mi-am luat unele din state ca aici n-am gasit NIMIC!!!....si am cautat slava domnului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 @ilun: nu exista locuri speciale unde poti tipari profesional stickere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 exista dar nu ai bani sa-ti faci. se fac numai la comenzi de nush cate bucati.; io aveam pe una din chitari un sticker cu pericol de electrocutare. il primisem cadou de la cineva. draq stie de unde era furat dar mergea f misto cu chit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Dude Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Pai daca ai fi din braila, sau ai mai avea rabdare pana la anu' cand voi ajunge in bucuresti, te-as putea ajuta sa-i dai o fata noua, pt ca ma pricep la artwork si la repaint... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ms The Dude Creca o sa recurc tot la stickerle furate din tranvaie/autobuze/alea alea. Are un prieten una cu in timpu mersului va rugam sa va tineti de bare si il tine de vreun an ) Pacat ca nu s-au gandit aia de la ratb sa puna anunturi cu metallica, soulfly, and co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts