Guest nODiscrit Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 presupun ca nu poti inchiria o ora de repetitii, fara inregistrari dar poate si inregistrari... :)
Guest vn.serban Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://www.studioattic.ro office@studioattic.ro contact@studioattic.ro c.gaspar@studioattic.ro v.serban@studioattic.ro 0723 640 540 0724 119 348 0756 046 222 pentru mai multe detalii
Guest Studio Attic Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 nasol, iar ne incurajam singuri, probabil de plictiseala , oricum pentru cei curiosi , suntem bine, multumim
Guest unnebun0035 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Studio Attic este specializat in inregistrare, post procesare si productie audio, combinand cele mai eficiente tehnici, analogice si digitale, pentru a oferi clientilor sai un material pe masura cerintelor. Oferim urmatoarele categorii de servicii : Generale : • RECORDING • EDITARE • MIXING • MASTERING Pentru Artisti : • COMPOZITII • ORCHESTRATII • ARNAJAMENTE • CONSULTANTA de ordin muzical si tehnic • STUDIO MOBIL si SONORIZARI Pentru Companii : • SPOTURI PUBLICITARE, JINGLES, PROMO etc. • COLOANE SONORE • AUDIO BOOKS • MESAJE CALL CENTER • ORICE ALTE SERVICII LEGATE DE DOMENIUL AUDIO Pentru alte detalii referitoare la serviciile si ofertele "Studio Attic" ne puteti gasi la : web : http://www.studioattic.ro email : office@studioattic.ro Tel. : 0724119348 ; 0756046222 Va multumim !
tudoranu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 fost ,vazut, auzit ... foarte ok , mult succes baieti!
Guest MieZu Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Salut, Nu vreau sa par snob, dar am intrat pe site-ul vostru si n-am gasit o sectiune care mie mi se pare extrem de importanta la un studio, si-anume o zona pt DEMO - exemplificari de cum ar suna o toba trasa, o chitara, un bas, voce, clapa in varianta bruta si-n varianta procesata ca parte integranta a unui mix, desigur... Poate si niste piese intregi sau fragmente de mai multe genuri inregistrate si postate cu acordul artistilor, fireste. E doar o sugestie - parerea mea e c-ar aduce mult mai multa credibilitate, nu ca portofoliul impresionant n-ar fi deja un mare plus! Am vazut multe studiouri romanesti si nu numai (si nu zic ca e cazul vostru!!!) care aratau bine, si-atat... Multa bafta va urez si sa faceti cat mai multi artisti fericiti! Mihai
Recommended Posts