maur Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Stie cineva ce dimensiuni au corzile puse de producator pe un ibanez grg270? am cumparat ibanezul acum un an si ceva...e timpul sa-i schimb corzile.(chiar daca a stat necantat) specificati va rog dimensiunea pe fiecare coarda.
Squier Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 (edited) Stie cineva ce dimensiuni au corzile puse de producator pe un ibanez grg270?am cumparat ibanezul acum un an si ceva...e timpul sa-i schimb corzile.(chiar daca a stat necantat) specificati va rog dimensiunea pe fiecare coarda. corzile cu care vin ibanezurile sund d'addario si 0.9 este grosimea mi-ului subtire.scuze dar nu imi amintesc grosimea celorlalte. le:9-42 Edited May 6, 2008 by Squier
maur Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 le:9-42 esti sigur? nu ca n-am incredere...dar chitara e setata prea bine ca sa pun alte dimensiuni. anyway...thanks
Squier Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 esti sigur?nu ca n-am incredere...dar chitara e setata prea bine ca sa pun alte dimensiuni. anyway...thanks da sunt sigur. faza e ca pt a nu schimba setupul ar cam tb sa pui tot marca asta de corzi.
BCRich Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 (edited) da poti baga de 0.13...de 0,8 chitara se poate regla cum vrei tu...2 tonuri mai jos...etc (nu face asta de capul tau daca nu te pricepi,cere ajutorul unui cunoscator) Edited May 6, 2008 by BCRich
Danz Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pentru toate modelele Gio , Ibanez recomanda corzi D'addario 0,09-0,42.
Recommended Posts