Guest Darthy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hello everybody! Imi puteti spune va rog ce chitara e aia maro ? Am cautat si nu prea am gasit! Thanks!!!
Trigger Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pai aia-i ...ca nu vad Ba daaa .. scrie "Les Paul" . Macar suna bine chitara?
Guest Darthy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 este o copie dupa un gibson THE PAUL. Poate e chiar "The Paul" nu "Les Paul". =)). Ca si copie...He he
marcel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 chitara aia o avea cineva de prin oltenia..parca craiova..nu mai stiu..si incerca sa mi-o vanda acu' vreo 3 ani...si parca cerea 500 de euroi...cam asa ceva..daca mai tin bine minte...cica era adusa din spania...ma rog..n-am avut incredere...ai grija daca vrei sa o cumperi...sa nu-ti iei teapa...
Fenderaru Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 (edited) Dupa cit vad eu in poza pare a fii chiar un original.....dupa cite stiu eu modelul "the paul" a fost fabricat in jurul anilor 79,80 urmind apoi linia modelul special insa cu head-stockul putin schimbat... Un model gibson the paul are fostul meu profesor de chitara,fabricat in 80 dupa serie,este identic cu cel din poza,suna spre un sg,doze desi humbuchere sunt de autput mic,tastele extra large jumbo..corespunde si forma head-stockului...chitara nu are acel top curbat ca in cazul les paulului...este un fel de sg insa cu colt rotund modelul din poza este tot "the paul" ....de fabrica nu are insa pickguard Edited April 16, 2008 by Fenderaru
midnight rider Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Si mie imi pare original,The Paul,din mahon cu doze Dirty Finger,as zice 77,dar nu stiu sigur.poate 78
Guest Darthy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Se vede ca nu prea stiu chestii de genu asta . Va multumesc!
OntZ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) nu stiu de unde ai acea poza, dar e facuta cu telefonul meu, si e chitara profului meu de chitara, Gibson The Paul crek late 70's, primita de el de la socrul sau belgian acum cativa ani. langa ea e jacksonul meu p.s.: lemnul este din nuc, si dozele sunt dimarzio ceva model mai vechi, nush exact Edited April 17, 2008 by OntZ
Recommended Posts