Guest SyNerZ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 (edited) Hmmm...as dori si eu o lista de piese pe care as putea sa le cant cap coada... Aptitudinile mele "se ridica" la hmm...nuj seek and destroy cap-coada<numai ritmica> si sincer nuj ce exemple sa mai dau ideea e k as vrea sa fiu in stare sa cant niste riffuri mai simplle, si sa nu fie prea plictisitoare... Edited April 6, 2008 by SyNerZ
denis_symbiotic Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 si noi de unde sa stim ce iti place tie? pot sa iti recomand Cannibal Corpse?
catalinsapasu Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Metallica - Nothing else matters My Dying Bride - Turn lose the swans
Guest SyNerZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nu conteaza ce mi place, orice... preferabil metallica
Skeleton Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 megadeth - a secret place judas priest - grinder judas priest - breaking the law aia de la maiden care seamana cu 'trenul fara nas' si 'running wild' de la judas... sa ma ajute cineva ca nu-mi vine acuma black sabbath - NIB metallica - orion bafta
Guest SyNerZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ohohooo ... mersi mult:P...dak mai aveti idei mi-ar placea sa mai bagati:P
Skeleton Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 maiden - children of the damned pantera - walk, cat scratch fever, this love ( ) sepultura - roots, ratamahatta + zeci de ac/dc - uri
Trigger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ce ciudat sa intrebi lumea ce piese sa canti tu de la cap la coada ... e simplu ... ce-ti place si ce poti! Daca iti place Metallica, cum ai zis, incearca "Jump in the Fire", e prima piesa pe care am invatat-o eu cap-coada cand m-am apucat de chitara electrica. Riffurile sunt simple, asezate si suna super. Tab-ul ar trebui sa-l gasesti pe net fara probleme. Succes!
Guest SyNerZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mersi mult tuturor care au raspuns...cu toate k deja am multe de invatat...puteti sa mai bagati:P
Hix Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ti-as recomanda sa lasi naiba tab-urile si sa incerci sa scoti singur armonia riff-urile si for the fun of it linia melodica. O sa te ajute mult .
black2oo5 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) daca iti place kiss... lick it up...psycho circus... Bl.o.X are dreptate invata melodiile care-ti plac...sfatul asta l-am primit de la cineva si functioneaza...cel putin pentru mine...tried with guns n' roses...dar mie cum nu-mi plac...nu pot invata guns...si nu vreau Edited April 7, 2008 by black2oo5
Guest SyNerZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ti-as recomanda sa lasi naiba tab-urile si sa incerci sa scoti singur armonia riff-urile si for the fun of it linia melodica. O sa te ajute mult . cant de un an si cva...si sincer nu ma simt in stare sa scot singur armonia si restul...)
black2oo5 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 (edited) improvizeaza...odata de plictiseala stateam cu chitara in mana...si incercam niste powerchord-uri...si pana la urma am reusit rip it out a lu' ace frehley singur...fara solo...si putin din refren Edited April 8, 2008 by black2oo5
razvanciub8a Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 (edited) cant de un an si cva...si sincer nu ma simt in stare sa scot singur armonia si restul... ) incearca si SIGUR vei reusi ... ia fret cu fret, nota cu nota daca nu poti altfel si ai sa vezi ca "iti vei da drumul" incetul cu incetul... este foarte utila si necesara calitatea de "transcribing", adica... transpunerea pe o chitara a unei melodii. ai rabdare la inceput iar apoi mult succes. LE: in plus, facand acestea, adaugi melodiei nuanta ta personala, caci odata ce te chinui sa scoti notele vei fi foarte atent si la accente, groove & stuff, iar piesa nu va suna exact ca in original, ci adaptata dupa stilul tau de cantat... Edited April 8, 2008 by razvanciub8a
Guest cyclopcave Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dak vrei ceva misto pot sa-ti recomand Joe Satriani - Tears in the rain si Pantera - This love ...... asta binenteles daca iti plac !! good luck
Recommended Posts