razvanciub8a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nu sunt fan metallica, dar mor de ras ... EI NATHIG ELS METTERS )
pulbur Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 is curios cum iesea ceva de pe albumul kill 'em all hit the lights!!!iooooooooi!!!!
Guest UrAddictedToMeh Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 =)) oh the love cred ca o sa raman la varianta originala =)) nu fiti asa impresionati... avem si noi destui, nu sunt doar la bulgari )
Guest Superman Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 waaaaaaaaaaa ajung cam tz astea pt rgc nu vreau sa le postez ca si ala cu freedom fest asteptam sa apara si ala off topic cred oricum m-am ###### pe mine de ras cand am vazut-o prima oara =))
Guest Amon Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 trebuie sa ii iubim,doar is fratii nostrii bulgarii =)))=))))/....... rock on...........ce bestial poate sa sune =))))))
Guest mkskcrew Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Loooooool ... super tari baietzii ) ....de s-ar canta si la noi asa ceva ) ... ))
Recommended Posts