mihaitarta Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 As vrea sa vad ce pareri aveti. Eu unul am renuntat de curand la un Digitech Rp2000 pe care il am din 2001(cred) si mi-am luat niste pedale.Sincer, dupa ce am avut rabdarea sa experimentez un pic cu ele si sa-mi gasesc un ton pe gustul meu, nu cred ca ma voi intoarce vreodata la procesor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) s-a mai discutat de mii si mii de ori, dar noah... personal prefer pedalele analoage, pt ca mi se par mai intuitive si mai prietenoase si deci e mai usor sa scoti un ton satisfacator (pe langa "preconceptia" proprie ca oricum ele suna mai bine) chit ca iti rupi picioarele pana schimbi niste setari mai complicate l.e.: setari in sens de "patch-uri" like dist+wah si apoi sa treci la clean chorus de ex. Edited March 21, 2008 by OntZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) As vrea sa vad ce pareri aveti. Eu unul am renuntat de curand la un Digitech Rp2000 pe care il am din 2001(cred) si mi-am luat niste pedale.Sincer, dupa ce am avut rabdarea sa experimentez un pic cu ele si sa-mi gasesc un ton pe gustul meu, nu cred ca ma voi intoarce vreodata la procesor. Edited March 21, 2008 by Squier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts