twister Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) aici in piesa asta am experimentat putin sunetul brut al lui Boss DS-1:) uncle_mess.mp3 Edited March 12, 2008 by twister
John Petrecce Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Suna destul de curat dar mi se pare ca tonul e cam "inchis" nu prea are brilianta (cel putin asa imi zice urechea bleaga..); poate ar trebui sa'l butonezi mai mult.. In schimb improvizatia e marfa!
twister Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 da ai dreptate, insa ca sa sune frumos mai deschis tre sa.l bagi intr.o statie ceva (eu l.am bagat direct in line in de la mixer si apoi in placa de sunet) In cazul meu daca dadeam mai multe inalte (chiar si din soft) obtineam sunetul ala de 10000de tantari:))
John Petrecce Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 da ai dreptate, insa ca sa sune frumos mai deschis tre sa.l bagi intr.o statie ceva (eu l.am bagat direct in line in de la mixer si apoi in placa de sunet) In cazul meu daca dadeam mai multe inalte (chiar si din soft) obtineam sunetul ala de 10000de tantari:)) "10000de tantari:))" lol:)) Am inteles; da' de ce nu'l bagi printr'un combo, ceva...?
Recommended Posts