Guest Andrei_T Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Este un combo versatil care poate obtine sunete clean foarte calde gen Fender Bassman dar si drive-uri vintage si chiar moderne cu controlul DRIVE la maxim. Pentru a putea obtine sunete cat mai variate se folosesc switch-urile de pe panoul frontal: BRIGHT accentueaza frecventele foarte inalte –sunet cristalin, BOOST- pe medii si mediile inalte, sunet gen Marshall, DEEP – boost pentru basi. Pe masca spate: • Switch pentru alegerea tipului lampilor finale intre EL34/6L6GC • Switch Feedback ON/OFF care taie reactia negativa in etajul de putere avand ca rezultat un sunet mai agresiv. • Iesiri de 8 si 16 Ohmi care pot fi folosite cu difuzorul intern sau cu un cab extern. • Iesire de linie “speaker voiced” • Intrare de linie foarte sensibila, pentru preampuri sau procesoare, caz in care se va folosi doar amplificatorul de putere al combo-ului. Preamp: 3xECC83 /JJ Electronics Putere: 50Wrms cu 2x6L6GC /JJ Electronics Difuzorul: Celestion Vintage30 (60W) 12". Pretul: 1800 lei Garantie 3 ani. Voi pune si mp3-uri in curand. Cine este interesat (curios) poate veni la atelierul meu sa-l probeze. Tel: 0727.380.121 Andrei
malex Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Andrei, suna foarte bine ce zici tu mai sus. Dar... reverb? Anyway (si nu te supara pe mine), 1800 RON IT'S A ... F U C K I N' AMOUNT!!!!
midnight rider Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 tell me.andrei,vad ca le ai cu tuburile,faci si reparatii?as fi curios sa vad ampliful tau.daca fac rost de tanc de reverb,poti sa-l integrezi?intreb asta cu reparatiile,fiindca am un deluxe reverb care face figuri la fel de des ca masina mea,desi masina e din 77,iar fenderul din 75
Guest Andrei_T Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Salut, sigur ca ma ocup si cu reparatii. Ce simptome are Fenderu? Adu-l la mine la atelier si sigur se rezolva. Pot sa-ti aduc chiar si piese originale Fender, cum ar fi lampi sau mastile fata/spate, butoane, potentiometre, trafuri de iesire/alimentare etc. Pot sa aduc si tancuri de reverb Accutronics si da, as putea sa-l integrez in modelul asta. Malex, nu ma supar, dar este vorba de un lucru construit cu migala cu piese de foarte buna calitate care costa si are si garantie 3 ani. Eu zic ca merita.
Guest Andrei_T Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Am reusit in sfarsit sa inregistrez niste sample-uri in conditii de studio multumita lui Mihai de la "Du-te vino". Chitara folosita este un Fender Stratocaster. S-au folosit dozele neck (la sample-urile mai zgomotoase) si neck+middle (in configuratie serie, la sample-urile noiseless). Ultimul sample este cu doza bridge. Microfonul a fost asezat la ~50 cm de fata ampului. Ampul a fost folosit fara Feedback (reactie negativa). Nu s-a intervenit cu nici un efect pe sample-uri, sunt brute. Orice parere e binevenita. 1.mp3 2.mp3 3.mp3 4.mp3 5.mp3 6.mp3 7.mp3
Recommended Posts