marcianpetrescu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Va salut !!! Numele meu este Marcian Petrescu - cant la muzicuta am un combo Mesa Boogie STUDIO .22 - cumparat de la un tip din state - printr-o legatura de pe Ebay... Suna perfect, intretinut perfect, fara zgarieturi, arata de parca e nou !!!!!! singura chestie care nu arata bine la el este ca butonul de la potentiometrul de volum, care la acest model este numerotat de la 1 la 10 , are o bucata lipsa....e rupt intre cifrele 3 si 6... daca are cineva , din intamplare , asemenea butoane, in stare buna sau stie sa ma indrume la un magazin on line din SUA, de unde se pot cumpara.... astept un semn aici, pe mobil - 0751 511 846 sau pe mail: harmonicamark2001@yahoo.com va multumesc mult. Marcian
Messu Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 (edited) Nu-mi dau seama exact cum arata butonul dar ia vezi se potriveste ceva de aici : http://www.tubeampparts.com/Merchant2/merc...Category_Code=K Vad si aici ceva de Messa, dar pretul e cam sus. http://www.tubeampdoctor.com/index.php?cPa...b8b46c64932e899 Edited March 6, 2008 by Messu
marcianpetrescu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Multam fain... stiam site-urile astea, dar diametrul butoanelor astea este mai mic decat al meu... din cate-mi dau eu seama.... Poate mai gasesc si altceva...
Messu Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cu placere ! Vad insa, ca pe pe cel de-al doilea site, sint date si ceva dimensiuni ale butonului de Messa, intre care diametrul (unele de 22 mm altele de 28 mm). In cazul in care n-ai facut-o deja, masoara ce ai tu si vezi daca se "pupa" ! Asa vei stii exact. Daca sint indoieli legate de lungimea butonului, hmm..... nu stiu ce sa zic. Alt tip de buton de Messa inca n-am gasit, din pacate ! Nu strica, daca ai timp, sa cauti si pe ebay. E posibil sa gasesti si preturile sint MUUULT mai bune (de obicei). Numai bine !
Recommended Posts